Bedankkaarten maken voor een huwelijk, geboorte of communie

Geplaatst op door AVA

Zelf bedankkaarten maken voor je trouw - maak zelf je bedankkaarten of ontwerp ze en laat ze drukken bij AVA OntwerpAls je aan 1000 mensen vraagt wat de mooiste dag uit hun leven was, zal het huwelijk en de geboorte van een zoon of dochter het meeste aangehaald worden. Je wil dan ook graag de mensen die deze speciale dagen met je gedeeld hebben en zo mogelijk nog specialer gemaakt hebben, bedanken met een originele bedankkaart.

AVA helpt je met alle plezier een handje om zelf je bedankkaarten te maken voor een huwelijk, een geboorte of andere niet te vergeten dagen zoals een communie of pensioen!

Bedankkaarten maken: aan de slag!

Zelf bedankkaarten maken, maakt de herinnering aan deze prachtige dag alleen maar mooier. Tijdens het maken, kan je terugdenken aan die mooie dag en leuke herinneringen ophalen. Bovendien heeft iedereen op die manier een blijvende herinnering aan je huwelijk, de geboorte van je kind, enzovoort.

Hoe ga je nu te werk bij het maken van bedankkaarten? Je hebt eigenlijk verschillende opties: zo kan je kiezen om je bedankkaartjes te laten drukken. In dat geval kies je voor een bepaald ontwerp, voorzie je één of meerdere foto’s en een leuke tekst. Vervolgens worden de bedankkaartjes gedrukt volgens het door jou gekozen ontwerp met jouw foto’s en tekst.

Zelf bedankkaarten maken – enkele ideeën

Maar je kan de bedankkaartjes ook volledig zelf maken. Zo kan je meer creativiteit aan de dag leggen en de meest originele bedankkaartjes maken. De eerste stap bestaat er dan uit om het ontwerp te bepalen: het formaat, enkelzijdig of recto-verso of een kaart die openvouwt, … Denk meteen ook aan het concept. Voor een huwelijk kan je terugdenken aan het thema van je huwelijksfeest, voor een geboorte kan dit een kaartje in de vorm van een suikerboon zijn, enzovoort!

Ten slotte moet je nog de kleuren bepalen en eventueel de mooiste foto’s kiezen en een originele bedanktekst schrijven. Dit laatste hangt uiteraard af van het concept dat je wil uitwerken. Soms zegt één beeld veel meer dan duizend woorden maar soms zijn woorden toch op hun plaats. Hieronder geven we je alleszins enkele ideeën om zelf bedankkaarten te maken, of dat nu voor een huwelijk, geboorte of communie is.

Al het materiaal om je bedankkaarten te maken, vind je uiteraard in onze AVA winkels. Hieronder vind je ook nog enkele van de ontwerpen van de AVA bedankkaarten die je zelf kan ontwerpen op AVA Ontwerp.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *