Originele trouwuitnodigingen maken voor je trouwfeest

Geplaatst op door AVA


Je eigen trouwuitnodigingen maken geef een persoonlijke touch aan je huwelijk - voorbeelden trouwuitnodigingen

De persoonlijke touch doet het elke keer opnieuw, ook bij je eigen trouwfeest. Je legt sowieso al je hele ziel in het trouwfeest, waar uiteraard de mooiste trouwuitnodigingen bijhoren. Wij geven je enkele tips en voorbeelden voor het maken van je eigen trouwuitnodigingen.


De trouwuitnodiging dient niet enkel om je familie en vrienden op de hoogte te brengen van jullie mooiste dag, maar is ook een levenslang souvenir. De uitnodigingen verdienen daarom alle aandacht!

Je eigen trouwuitnodigingen maken – enkele tips en trends

Ook trouwen kent zo z’n trends. In 2012 zijn er enkele leuke trends die je meteen ook al wat inspiratie geven voor de trouwuitnodigingen:

  • Trouwen in het buitenland
  • Eén thema, één kleur
  • Eco wedding

Voor de trend trouwen in het buitenland, kan je de trouwuitnodigingen zo maken alsof het vliegtuigtickets zijn. Of je kan uiteraard ook zelf aparte uitnodigingen maken en er een vliegtuigticket bij stoppen voor je familieleden.

Originele trouwuitnodigingen maken - wat dacht je van een vliegtuigticket als trouwuitnodiging?

Een ander leuk idee en nieuwe trend is om te kiezen voor één bepaald thema of één bepaalde kleur die dan de rode draad is doorheen de hele trouwpartij. Trouwkledij in een hip kleurtje is nog een trend en zo kan je ook je uitnodigingen evenals de feestzaal van een leuke kleur voorzien.

Tot slot is er ook nog de trend ‘Eco Wedding’. Zo kan je jouw trouwuitnodigingen op gerecycleerd papier laten drukken en eventueel versieren met natuurlijke materialen. De trend kan je doortrekken van de menukaarten, het feestmaal en de feestzaal tot zelfs de huwelijksreis!

Voorbeelden en ontwerpen voor je trouwuitnodigingen

Bij AVA kan je ook je trouwuitnodigingen laten drukken. Op de site AVA ontwerp kan je verschillende ontwerpen en voorbeelden van trouwuitnodigingen bekijken. De tekst en de foto’s kan je uiteraard zelf kiezen en zo de trouwuitnodigingen zelf verder ontwerpen.

Hieronder krijg je alvast een voorsmaakje van onze trouwuitnodigingen en bedankkaarten:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *