Tafeldecoratie zelf maken? Tips voor het najaar 2012

Geplaatst op door AVA

Zelf mooie tafeldecoratie maken en zelf de tafel decoreren met tafeldecoratie en tafelbekledingDoor tafeldecoratie zelf te maken, ben je er steeds zeker van dat je iets unieks maakt en dat je gasten en gezinsleden steeds iets nieuws te zien krijgen. In vele gevallen zal je bovendien ook een aardig centje kunnen besparen door je tafeldecoratie zelf te maken.

Tafeldecoratie is zeer uiteenlopend. Zo kan je bloemstukken maken, kaarsen of beeldjes gebruiken als decoratie maar kan je de tafel ook decoreren met een mooi tafelkleed, enkele tafellopers en mooie servetten. Hieronder geven we je alvast enkele tips om zelf tafeldecoratie te maken en wat meer info over de AVA tafelbekleding.

Tafeldecoratie zelf maken: enkele ideetjes

Nu het najaar weer nadert, is de inspiratie voor originele tafeldecoratie niet zo ver weg. Gedroogde bladeren, takken, kastanjes, dennenappels, enzovoort zijn uiteraard de meer voor de hand liggende keuzes. Met al die voorwerpen kan je zelf leuke tafeldecoratie maken. Van slingers over bloemstukken tot manden of vazen gevuld met alles wat je in het bos vindt.

Ook mag het allemaal wat gezelliger en knusser worden tijdens het najaar. Het wordt immers weer wat kouder (hopelijk nog niet te snel) en dan moet ons interieur en vooral de woon- en eetkamer één en al warmte en gezelligheid uitstralen. De foto’s hieronder geven je alvast heel wat inspiratie om zelf leuke tafeldecoratie te maken voor het najaar.

Elegante tafelbekleding voor de mooiste feesttafels!

Tafeldecoratie maakt de eettafel natuurlijk niet compleet. Ook de tafelbekleding zelf bepaalt in grote mate of een tafel wel of niet gezellig is. AVA biedt daarom een zeer ruim assortiment aan tafelbekleding:

  • Servetten
  • Placemats
  • Tafellopers
  • Tafelrollen
  • Tafelpapier
  • Bestekpochetten
  • Onderleggers

Al het bovenstaande is in verschillende formaten, kleuren en kwaliteiten beschikbaar. Ook qua materiaal heb je een ruime keuze.

Heeft u in het verleden ook al tafelpapier van AVA gebruikt op uw feestje? Laat het ons zeker weten onderaan dit artikel!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *