Van classeurs tot hangmappen – alles om te klasseren en archiveren

Geplaatst op door AVA

Alle kantoorbenodigdheden om efficiënt te klasseren & te archiverenNet als de scholieren zich moeten voorbereiden op het nieuwe schooljaar moet er ook op kantoor gedacht worden aan alle kantoorbenodigdheden om een nieuw klassement te beginnen. AVA helpt jullie alvast op weg.

Het klassement is een zeer belangrijk onderdeel van een goed functionerend kantoor. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen klasseren, heb je uiteraard de nodige zaken nodig.


Efficiënt klasseren met onze kantoorbenodigdheden

AVA biedt een ruim assortiment aan kantoorbenodigdheden om uw klassement en archief in goede banen te leiden. Dankzij een goed klassement en archief bespaar je iedere dag kostbare tijd die je zeker en vast voor andere zaken kan aanwenden.

Wat betreft papierwaren, kan je bij AVA terecht voor:

  • Classeurs
  • Ordners
  • Hangmappen
  • Archiefdozen
  • Klasseermappen voor facturen
  • Omslagen

Daarnaast bieden we ook nog een ruim assortiment aan plastic mapjes in allerlei kleuren en formaten.


Om het archiveren & klasseren te vergemakkelijken, kan je bij AVA ook terecht voor allerlei brievenbakken & sorteerbakken. Met de Dymo labelwriter kan je de legbakken dan van de juiste labels voorzien evenals alle mappen, classeurs en archiefdozen.

Om je documenten netjes en voor lange tijd te bewaren, kan je ten slotte gebruik maken van plastic insteekmapjes maar je kan ze even goed lamineren met een lamineerapparaat.

Kantooraccessoires en schrijfwaren

Naast de kantoorbenodigdheden voor het archiveren & klasseren, zorgt AVA ook voor alle andere kantooraccessoires, van schrijfwaren tot perforators, nietjesmachines, rekenmachines, enzovoort!

Ook voor het handelsdrukwerk kan u op AVA rekenen. Alle handelsdrukwerk wordt volledig naar wens bedrukt in onze professionele drukkerij.

Ontdek ons ruim assortiment kantoorbenodigdheden of breng een bezoekje aan één van onze AVA winkels!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *