AVA > Blog > De leukste ideeën om je jubileumfeest te vieren

De leukste ideeën om je jubileumfeest te vieren

Geplaatst op door AVA

jubileum vierenBen je ondertussen 10 of 25 jaar gelukkig getrouwd en vier je een tinnen of respectievelijk zilveren jubileum? Of zijn je (groot)ouders ondertussen al toe aan hun gouden (50 jaar getrouwd), diamanten (60 jaar getrouwd) of zelfs platina huwelijksjubileum (70 jaar getrouwd)? Dan mag een leuk jubileumfeest uiteraard niet ontbreken. Hier vind je tal van interessante ideeën om van een jubileum een knalfeest te maken!

Mooie uitnodigingen voor het jubileumfeest

Een feest begint natuurlijk met het versturen van uitnodigingen en dat is bij een jubileumfeest niet anders. Enkele tips om prachtige jubileum uitnodigingen te maken:

  • Maak een uitnodiging met één of meerdere foto’s van het koppel dat hun huwelijksverjaardag viert. Je kan ook foto’s van het koppel van vroeger en nu gebruiken. Zo creëer je persoonlijke uitnodiging.
  • Gebruik een leuke, maar korte, bijpassende tekst. Bijvoorbeeld enkele mooie woorden, quotes, een liefdesverklaring, enzovoort.
  • Nog meer persoonlijkheid in je jubileumuitnodiging verwerken kan uiteraard door creatief knutselwerk. Bij AVA vind je in een mum van tijd al het benodigde knutselmateriaal.

Prachtige tafeldecoratie

Bij een jubileumfeest hoort uiteraard een heerlijk uitgebreid diner. Denk dus aan mooie tafeldecoratie om het eetfestijn nog gezelliger te maken:

  • Kies voor mooi opgevouwen servetten: je tafel ziet er meteen een heel stuk netter uit. Je kan bovendien verschillende figuren creëren met servetten om een leuk accent toe te voegen.
  • Kies voor een accentkleur in je tafeldecoratie en voorzie bijvoorbeeld servetten in een fel blauwe kleur, terwijl je de andere tafelversiering eerder sober en neutraal houdt.
  • Naamkaartjes zijn een aanrader op tafel. Het is handig als iedereen meteen zijn plaatsje vindt en je kan je naamkaartjes natuurlijk ook personaliseren of helemaal zelf in elkaar knutselen. Hetzelfde geldt voor menukaarten.
  • Ga voor bloemen op tafel. Met een mooi bloemstukje in het midden van de tafel oogt de eettafel meteen een stuk frisser. Je kan ook andere bloemaccenten aanbrengen, zoals bijvoorbeeld een kunststofbloem bij elk bord of servetten met bloemmotief.
  • Met gekleurde lopers en bijpassende servetten creëer je in een handomdraai een mooie, stijlvolle tafel

Nog meer versiering voor een kleurrijk jubileumfeest!

Ook de plaats waar het jubileumfeest plaatsvindt kan je decoreren om de feeststemming extra in de kijker te zetten. Denk bijvoorbeeld aan kleurrijke ballonnen, letterversieringen en slingers. Is de feestlocatie buiten? Voorzie leuke verlichting zoals lampionnen en windlichten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>