Feestartikelen voor ieder thema en ieder feest!

Geplaatst op door AVA

Feestartikelen voor ieder thema en elk feestWat is er leuker dan zelf een feest te organiseren? Je kiest zelf het thema, je versiert de tafels en de ruimte en maakt zelf de leukste feestuitnodigingen. Je hangt ballonnen en feestelijke slingers op en zet de feesthoedjes en confetti netjes klaar. Je kan je naar hartenlust uitleven en je gasten een onvergetelijke belevenis bezorgen!


Er zijn gelegenheden genoeg om een knalfeest te organiseren: een geboorte, een verjaardag, een huwelijksverjaardag, een Halloweenfeestje, je zoon of dochter die afstudeert, … noem maar op! Voor ieder feestje is er wel een geschikt thema te bedenken en kan je jouw verbeelding de vrije loop laten.

Thuis een feest organiseren

Je hebt uiteraard steeds de mogelijkheid om op locatie een feest te organiseren. Als je thuis niet genoeg plaats hebt, is dat een goede oplossing. Zorg er dan wel voor dat je de ruimte, tafels en muren zelf kan inrichten of aankleden. Zo creëer je een feestelijke sfeer en breng je je gasten meteen in de juiste stemming. Maar tegen thuis een feest organiseren kan er niets op. Je tuin is altijd een gezellige plek om samen met vrienden en kennissen iemand in de bloemetjes te zetten.

Voor ieder feestje een thema

Je bepaalt dan zelf hoe jouw feestje er zal uitzien en hoe het zal verlopen. Zodra je het feestthema hebt bepaald, kan je beginnen plannen. Je kan trouwens voor ieder feestje tientallen verschillende thema’s bedenken. Een verjaardagsfeest kan je bijvoorbeeld in ware Hawaii-stijl organiseren met leuke bloemenslingers en fleurige feestartikelen. Bepaal dus zeker ook op voorhand het thema want op basis daarvan ga je de uitnodigingen maken, de feestdecoratie kiezen en de feestartikelen voorzien. Je kan het thema ook laten terugkomen in de taarten en gebakjes die je aan de genodigden voorschotelt. Bij een verjaardag is het altijd een leuk idee om de naam en de foto van de jarige in de verjaardagstaart te verwerken.

Zelf een creatieve uitnodiging maken

Vooraleer je uitnodigingen maakt, moet je eerst weten hoeveel gasten je zal ontvangen. Bij het maken van de uitnodigingen hou je rekening met het thema en de genodigden: voor kinderen mag het een uitnodiging zijn met felle kleuren en veel toeters en bellen, voor volwassenen is het iets stijlvoller en serieuzer. Als je voor je zoon een piratenfeestje organiseert, verkleed hem dan als piraat, maak een foto en gebruik die voor de uitnodiging. Hetzelfde kan je doen wanneer je dochter een prinsessenfeestje voor haar vriendinnetjes in het vooruitzicht heeft. Hieronder een knap voorbeeld van hoe een tafel op een Halloweenfeestje er kan uitzien.

halloween-feest-organiseren-decoratie-tafelversiering-tafelbekleding

Slingers, confetti en feesthoedjes om de ruimte feestelijk aan te kleden

Ten slotte ga je de ruimte feestelijk inrichten, de muren aankleden en de tafel versieren. Ballonnen (bedrukt en in verschillende kleuren) mogen zeker niet ontbreken. Verder zijn feestslingers, confetti in alle mogelijke kleuren, tafelbekleding, toeters en feesthoedjes vaste waarden. Al deze artikelen zijn verkrijgbaar in je favoriete thema. Kom gerust langs in een van onze winkel voor advies!

Binnenkort nog meer feesttips

In de komende weken en maanden zullen we uitgebreider ingaan op feestversiering voor specifieke feesten zoals Halloween, Kerstmis, verjaardagsfeestjes, enzovoort. Hou dus zeker deze blog in de gaten. Je leest hier handige en nuttige tips om van je feest een succes te maken!

2 Reacties op Feestartikelen voor ieder thema en ieder feest!

 1. Smits eugeen schrijft:

  Kan ik confetti met cijfer 30 bestellen, zo ja, kan ik dat dan afhalen in ava brederodestraat?

  Tel 0476891350

  Bedankt,
  Smits Eugeen

  • Simon schrijft:

   Beste Eugeen,
   In onze feestafdeling hebben we mini confetti ‘s ’30’. Ideaal om op de tafels te strooien of een buffet feestelijk aan te kleden. Naast deze tafel confetti ‘s hebben we uiteraard ook de standaard versie om in de lucht te gooien. Om een feestlocatie aan te kleden voor een dertigste verjaardag hebben wij ook vlaggenlijnen en ballonnen ’30’ in ons assortiment. De confetti ‘s zou elke AVA winkel in voorraad moeten hebben. Mocht dit niet zo zijn dan bestellen ze dit en na twee werkdagen ligt uw bestelling klaar.

   Alleszins veel plezier met de voorbereidingen van dit feest,
   De jarige wensen wij een gelukkige verjaardag toe.

   Groeten,
   Simon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *