Halloweendecoratie: zelf een vleermuis decopatchen

Geplaatst op door AVA


Halloweendecoratie vleermuisHalloween
nadert met rasse schreden en daar zijn de griezelfanaten vast blij om. Doet jouw woning op 31 oktober dienst als spookhuis? Versier je voordeur met spinnenwebben en een zelfgemaakte vleermuis om je bezoekers de stuipen op het lijf te jagen nog voor ze een voet hebben binnengezet. Hoe je dat doet? Speciaal voor deze griezelige gelegenheid gaan we nog eens met Décopatch aan de slag.

Wat is Décopatch?

Heel wat hobbyisten zijn dol op Décopatch. Ben jij er nog niet bekend mee? No worries. Wie kan knippen en plakken, heeft decopatchen zo onder de knie. Bij AVA vind je tientallen soorten decopatch-papier in talloze kleurtjes en met verschillende patronen, die je naar hartenlust kunt scheuren, uitknippen en combineren.

Een vleermuis decopatchen

Halloweendecoratie vleermuis

Breng een dun laagje speciale Gesso-lijm aan op het object dat je wil versieren. In dit geval dus een kartonnen vleermuis, die eveneens verkrijgbaar is bij AVA, maar ook andere voorwerpen kun je gerust in een Décopatch-jasje steken. Tafels, stoelen, kastjes, fotokaders, … Zelfs je fiets kun je er prachtig mee decoreren. Knip of scheur de Décopatch-vellen in stukjes en breng ze zorgvuldig aan op de vleermuis.

  • Nog meer voorwerpen decopatchen? Met voorwerpen van hout, ijzer, glas, pvc, karton of papier-maché verkrijg je de mooiste resultaten.

Halloweendecoratie die nog jaren meegaat

Halloweendecoratie vleermuis

Wil je je zelfgemaakte vleermuis in de toekomst graag opnieuw gebruiken als halloweendecoratie? Met een laagje glansvernis gaat ze nog jaren mee! Meubels en andere objecten die je vaak gebruikt, geef je na het decopatchen sowieso het best een extra laag vernis.

Nog meer versiering voor Halloween

Vliegt je vleermuis nogal eenzaam rond je voordeur? Ga voor een heuse zwerm of knutsel nog meer halloweenfiguurtjes in elkaar om je spookhuis extra gezellig, sorry, griezelig te maken! Je vindt alles wat je nodig hebt bij je AVA-winkel.

Veel knutselplezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *