Halloween party time! Make-up, maskers & decoratie

Geplaatst op door AVA

Halloween party tipsIs de heks of zombie in jou al volop aan het aftellen naar 31 oktober? Dan kun je de spinnenwebben aan het plafond voor een keertje gewoon laten hangen … of je leest onze tips om dit jaar een knaller van een halloween party op poten te zetten! Tover je woning om tot een spookhuis van jewelste en jaag je gasten de stuipen op het lijf met huiveringwekkende halloween-make-up en monsterlijke maskers.

Sidder en beef! Zo versier je een spookhuis

Halloween party tips

 

Met strategisch geplaatste decoratiespulletjes maak je van je halloween party een heus horrorfeest. Hang je brievenbus vol spinnenwebben en schakel een zwerm vleermuizen in om de voordeur te bewaken. Schedels en skeletten vertellen je gasten dat er met jouw spookhuis niet te sollen valt. Hapjes en drankjes worden uiteraard geserveerd bij mysterieuze kaarsverlichting. Ondertussen kijken heksen, monsters en uitgehouwen pompoenen griezelig lachend toe …

Halloween-make-up als uit een horrorfilm

Als bewoner van een spookhuis kun je je gasten natuurlijk niet ontvangen zonder zelf eerst een spooky make-over te ondergaan. Haal de halloween-make-up alvast uit de kast en ga even langs bij een AVA-winkel voor een spinnenwebbensjabloon. Dat hoef je alleen maar tegen je gezicht te houden en te bestempelen met make-up voor een huiveringwekkend geslaagd resultaat.

Halloweenmaskers voor een instant make-over

Mag het voor jou nog makkelijker? Met een monsterachtig masker is je halloween-make-over net zo geslaagd! Ga je dit jaar verkleed als duivel of als mummie trick-or-treaten? AVA heeft de perfecte maskers in huis. Vergeet ook je halloween-emmertje niet om al het lekkers in te deponeren en een pompoenlantaarn om veilig de straat over te steken.

Meer tips voor je halloween party

Je gasten nog meer ‘oehs’ en ‘aahs’ doen slaken? Breng een bezoekje aan een AVA-winkel en vraag onze party-experten om advies. Ze helpen je met veel plezier verder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *