Kaart versturen? AVA-kaartenshop: gepersonaliseerd of kant-en-klaar!

Geplaatst op door AVA

kaartshop geboortekaartjesVandaag de dag verloopt onze communicatie vooral online. Snel een mailtje sturen of met de collega’s chatten – we draaien er onze hand niet voor om. Maar voor speciale gelegenheden wil je natuurlijk liever een kaart versturen om je familie en vrienden op een persoonlijkere manier te bereiken. De AVA-kaartenshop heeft een ruim aanbod aan drukwerk voor alle gelegenheden, dat je bovendien snel geleverd krijgt en makkelijk kunt personaliseren.

Een kaart voor elke gelegenheid

kaartshop geboortekaartjes

Elke bijzondere gelegenheid smeekt om de gepaste kaart. Een grappige verjaardagskaart voor je beste vriendin, een jubileumkaart om de huwelijksverjaardag van je ouders te vieren, een kaartje om de buurman te bedanken die de kat eten gaf terwijl je op reis was, … Wedden dat je attentie meteen een glimlach op de lippen van zijn ontvanger tovert?

Bij AVA kun je bovendien ook drukwerk bestellen als je zélf iets te vieren hebt. Want dat doe je natuurlijk niet alleen! Breng mensen op de hoogte van heuglijk nieuws met onze geboortekaartjes, verjaardags– of huwelijksuitnodigingen.

Verjaardag vergeten? Het is nog niet te laat!

kaartshop uitnodigingskaartBen je de verjaardag van je zus vergeten? Of wil je die geboortekaartjes zo snel mogelijk de wereld in sturen? De AVA-kaartenshop brengt redding met zijn snelle levering. Als je voor 12u bestelt, worden je kaartjes dezelfde dag nog verzonden. Bovendien hoef je jezelf helemaal niet tevreden te stellen met het zoveelste saaie kaartje met een bos bloemen op, of een fles wijn geflankeerd door een tros plastieken druiven. Dankzij ons ruime aanbod ben je zeker van unieke kaarten die jou helemaal op het lijf geschreven zijn. En je bestelt ze eenvoudig online, da’s helemaal makkelijk.

De persoonlijke toets: een fotokaart versturen

Wil je originele uitnodigingen of geboortekaartjes versturen? Kies dan voor een gepersonaliseerd kaartje! Maak zelf een mooi ontwerp, met of zonder foto, en laat het drukken bij AVA. Laad je creatie op in onze handige kaartentool en je weet meteen hoe het resultaat eruit zal zien. Goedgekeurd? Wij doen je ontwerp alle eer aan door het te drukken op papier van de allerbeste kwaliteit, of je nu voor mat, structuur, glanzend of parelmoer papier kiest. Lees er alles over op de ‘jouw eigen kaarten’ informatiepagina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *