Alle benodigdheden voor je afscheidsfeest!

Geplaatst op door AVA

Afscheidsfeest organiseren met leuke feestversieringBegin je binnenkort aan een nieuw hoofdstuk in je leven? Omdat je met pensioen gaat, van job verandert, op Erasmus of wereldreis vertrekt, …? Dat vraagt om een knaller van een afscheidsfeest! Of gewoon een gezellige bijeenkomst met een hapje en een drankje, als je het liever bescheiden houdt. Hoe groots of klein je je afscheidsfeest ook ziet, deze benodigdheden mogen zeker niet ontbreken op je boodschappenlijstje.

De uitnodigingen voor je afscheidsfeest

Afscheidsfeest organiseren met leuke feestversieringAls je een feestje onder collega’s organiseert, kun je de uitnodigingen gerust online versturen. Maar als je je afscheidsfeestje net dat tikkeltje extra cachet wil geven of een feestje organiseert onder vrienden of familie, zijn papieren uitnodigingen een must.

Tip: personaliseer je uitnodigingen met een leuke groepsfoto!

Feestversiering en andere sfeermakers

Afscheidsfeest organiseren met leuke feestversieringHet oog wil ook wat! Kleed de feestlocatie gezellig aan met ballonnen, slingers, lampionnen en sfeerverlichting, zodat je gasten zich extra welkom voelen en de sfeer er meteen goed inzit. Vergeet ook niet om een streepje muziek te voorzien.

Extra tips:

  • Versier je feestlocatie al een dag op voorhand en zet ook alle tafels en stoelen al klaar. Zo kun je je de dag van het feest volledig op je gasten concentreren, want daar draait het natuurlijk om.
  • Kies je feestversiering en tafeldecoratie zo veel mogelijk in dezelfde kleur. Woweffect gegarandeerd!

Een feest geven met stijlvol wegwerpservies

Afscheidsfeest organiseren met leuke feestversiering

Niemand sluit een afscheidsfeestje graag af met een berg afwas. Precies daarom heeft AVA een uitgebreide collectie plastic glazen en wegwerpservies, bijzonder stijlvol en beschikbaar in talrijke kleuren. Zelfs voor plastic wijnglazen, cocktailglazen en champagneflûtes ben je bij ons altijd aan het goeie adres. Wil je je hapjes en drankjes graag nog ietsje specialer serveren? Vraag in je plaatselijke AVA-winkel dan zeker naar onze handige serveerplanken!

 

Ontdek nog meer tips om een geslaagd feestje te bouwen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *