Zo vier je je 21ste verjaardag in stijl

Geplaatst op door AVA

21ste verjaardag feestJe 21ste verjaardag is er eentje die je niet onopgemerkt voorbij mag laten gaan! Want je mag dan al wel enkele jaartjes officieel volwassen zijn, toch is 21 worden een mijlpaal in je leven. Als je nog studeert, is je diploma vast al in zicht – en is je 21ste verjaardag vieren een uitstekende gelegenheid om nog eens flink uit de bol te gaan. Werk je al? Dan ben je niet alleen officieel, maar ook financieel volwassen. En dat vraagt natuurlijk evengoed om een stijlvol verjaardagsfeest met alles erop en eraan. Deze tips krijg je alvast van ons cadeau!

Je verjaardagsfeest ‘pretty in pink’ … of blauw, of groen, …

21ste verjaardag feest ‘Wow!’ Dat is gegarandeerd de reactie die je krijgt van je gasten als je je feestlocatie volledig in je lievelingskleur versiert. Van het tafelkleed tot de loper, de placemats, de kaarsen, slingers en andere feestversiering: ‘less is more’ geldt voor een keertje helemaal niet. Vergeet ook niet om je themakleur door te trekken naar je uitnodigingen. Dankzij het ruime aanbod in onze kaartenshop lukt het je zeker om een bijpassend kleurtje te vinden!

Psst … bij je AVA-winkel vind je tafeldecoratie en feestversiering in alle kleuren van de regenboog.

Hapjes en drankjes stijlvol serveren

21ste verjaardag feest

Een ‘classy cocktailparty’ in een stijlvolle feestzaal, een gezellige barbecue in eigen tuin, een tapasfestijn in een hip restaurant, … Eigenlijk maakt het niet zoveel uit wat je je gasten serveert, zolang je de presentatie maar niet uit het oog verliest. Papieren servetten zijn altijd een slimme keuze voor verjaardagsfeestjes, maar kies ze zo veel mogelijk in een kleur. Dat geldt ook voor plastic bekertjes en dito bestek, al zijn transparante varianten ook een stijlvolle optie.

Details als vrolijke rietjes, grappige glasmarkeerders, kleurrijke bestekzakjes, … geven het geheel ten slotte dat tikkeltje extra.

Je 21ste verjaardag vieren met het ultieme tuinfeest

21ste verjaardag feest

 

21ste verjaardag feestHeb je het geluk om in de lente of zomer 21 te worden? Daar hoort natuurlijk een tuinfeest bij! Met XXL-windmolens en grote tuinkaarsen zien je gasten al van ver waar de ‘party zone’ is. De feesttent en tuin versier je met slingers, ballonnen en grote papieren lampionnen. Vergeet zeker geen aparte versierde tafel en enveloppendoos te voorzien voor alle cadeautjes en kaartjes.

Nog meer tips voor je 21ste verjaardagsfeest

21ste verjaardag feestOp zoek naar meer inspiratie? Breng gerust een bezoekje aan een AVA-winkel bij jou in de buurt. Onze party-experten brainstormen graag met je mee!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *