Al je ditjes en datjes opbergen in stijl? Zo gebeurd!

Geplaatst op door AVA

opbergdozen AVA

De zomervakantie is bijna achter de rug en de start van het schooljaar nadert met rasse schreden. Vraag jij je (b)engel al wekenlang om z’n speelgoed en schoolspullen netjes op te bergen? Of ben je misschien zelf de schuldige eigenaar van al die papieren, tijdschriften, leeggeschreven balpennen, … die wel een eigen leven lijken te leiden? Begin vandaag nog met opruimen, zodat jij en je kinderen ordelijk en georganiseerd aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen. Ja, leuk is anders … Maar het is nu of nooit! En met deze tips komt het helemaal goed …

1.     Elk papier z’n mapje

opbergdozen AVA

Mappen, kaften, tabbladen, archiefdozen, sorteerbakjes, … Bij je AVA-winkel vind je heel wat hulpmiddelen, zoals stevige kartonnen dozen met deksel, beschikbaar in verschillende formaten. Orde scheppen in losse papieren en een gestructureerd klassement aanleggen is zo gebeurd. Handig voor mama’s en papa’s die facturen, brieven, uitnodigingen, … graag netjes bijhouden, maar ook voor kinderen die toetsen en taken weleens laten rondslingeren.

2.     Schatten op zolder

opbergdozen AVA

Verkleedkledij van op kamp, kerstversiering, speelgoed waar de kinderen te oud voor zijn geworden maar waar speciale herinneringen aan vasthangen, … Tijdens het opruimen kom je ongetwijfeld heel wat spulletjes en prulletjes tegen die zelden of nooit gebruikt worden, maar die je toch liever niet weggooit. Daar dienen zolders en garages gelukkig voor. Een gestructureerde zolder en een nette garage zijn een must als je je spullen later nog makkelijk wil kunnen terugvinden. Stop alles gewoon in een stevige, stapelbare AVA-dozen en klaar is Kees! Breekbare spullen wikkel je in krantenpapier en stop je in een doos gevuld met opvulchips.

3.     Nooit meer iets kwijtspelen dankzij plastic opbergdozen

opbergdozen AVA

Opruimen zonder degelijke opbergdozen is dweilen met de kraan open. Vroeg of laat komt alles weer terecht waar het niet hoort te liggen en kun je weer van voren af aan beginnen. Ben je op zoek naar extra stevige opbergdozen? Bij AVA zit je goed! Onze plastic opbergdozen kunnen tegen een stootje én zijn transparant, zodat je altijd meteen vindt wat je zoekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *