Knallers van verjaardagsfeesten voor alle leeftijden met AVA

Geplaatst op door AVA

verjaardagsfeest organiseren met AVAOf je nu 1 jaar wordt of 100, elke verjaardag verdient een knalfeest. Ben je op zoek naar originele ideetjes voor het verjaardagsfeest van je kleine spruit, of voor je zoon of dochter die eindelijk de ‘sweet sixteen’ mag vieren? Of verjaar je binnenkort zelf en wil je er een onvergetelijk feest van maken? Lees verder en laat je inspireren door de leukste ideeën!

Een vrolijk verjaardagsfeest voor de allerkleinsten

verjaardagsfeest organiseren met AVA‘Alle kleuren van de regenboog’ is natuurlijk hét thema bij uitstek wanneer je een verjaardagsfeest voor kinderen organiseert. Een vrolijk gedekte tafel met kleurrijke servetjes,  placemats, ballonnen en zorgvuldig gekozen decoratiespulletjes staat centraal. Zet voor elk kind een feesthoedje op tafel, dat ze tijdens het eten kunnen dragen. Schattige foto’s gegarandeerd!

Extra tips

  • Vul een piñata met snoepjes en haal hem pas boven na het eten, als leuke verrassing.
  • Vergeet de gebruiksvriendelijke glazen, bordjes en bestek

16 jaar? Een verjaardagsfeest om nooit te vergeten!

16 worden is een mijlpaal in het leven van elke tiener. Laat de 16de verjaardag van je zoon of dochter niet onopgemerkt voorbijgaan en trakteer hem of haar op een ‘sweet sixteen’ van formaat! De buffettafel versier je, net zoals de rest van de feestlocatie, volledig in de lievelingskleur van het feestvarken. Huur enkele statafels in en deel tapas uit op leuke minischoteltjes om het verjaardagsfeest een lekker volwassen receptiesfeer te geven.

Tip: serveer eens iets anders dan frisdrank en ga voor mocktails – cocktails zonder alcohol. Bij je AVA-winkel vind je de tofste cocktailglazen en decoratiespulletjes om Je mocktails op gepaste wijze te serveren.

Een stijlvol verjaardagsfeest organiseren voor volwassenen

Ben jij binnenkort de jarige job en is een knalfuif niet zo aan jou besteed? Een bescheiden – of iets minder bescheiden – etentje aan een stijlvol aangeklede tafel is minstens zo prettig! Breng een bezoekje aan een AVA-winkel in je buurt en vraag onze medewerkers gerust om samen met jou te brainstormen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *