Opening nieuwe AVA winkel te La Louvière

Geplaatst op door AVA

ava-winkel-la-louviere-gevelLa Louvière mag weldra een nieuwe ‘inwoner’ verwelkomen! AVA verhuist namelijk haar winkel van Fayt-Lez-Manage naar La Louvière en dat gaat niet onopgemerkt voorbij…

Nog tot en met 2 juni kan je terecht in Fayt-Lez-Manage. Op 7 juni vindt dan de grote opening van de nieuwe AVA winkel te La Louvière plaats. Onze klanten verwennen we dan met leuke randanimatie en een kleine verrassing.

Ontdek de nieuwe AVA winkel

Vanaf 7 juni kan je de nieuwe AVA winkel in La Louvière komen ontdekken. In de winkel vind je een uitgebreid aanbod aan school- en bureaumateriaal, knutselmateriaal, tafeldecoratie en tafelbekleding, enzovoort. Bovendien vindt je er ook het uitgebreide PRO-assortiment met alle benodigdheden voor de professional om het te maken.

Tijdens het grote openingsweekend ontvang je bovendien een klein geschenk (zolang de voorraad strekt) en op 9 juni kunnen de kleinsten genieten van een ballonnenplooier (van 10 – 17u). Tevens kan je op 7, 8 en 9 juni deelnemen aan workshops servetten plooien, telkens van 10 tot 12u en van 14 tot 16u.

Contactgegevens AVA winkel La Louvière

Het adres van onze nieuwe AVA winkel is:

Avenue de Wallonie 6, 7100 La Louvière

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *