Van geboortekaartjes tot glazen: vier de komst van je kindje in stijl

Geplaatst op door AVA

geboortekaartjesBij de geboorte van je kindje komt heel wat kijken, en je wil uiteraard niet uitgeput aan de start verschijnen. Dankzij de juiste voorbereiding garandeer je dat alles vlekkeloos verloopt. Kijk maar naar Stefan en Carmela. Ook zij lieten niets aan het toeval over terwijl ze uitkeken naar de komst van hun zoontje Mattio. Als category manager horeca bij AVA wist Stefan als geen ander waar hij moest zijn voor geboortekaartjes, doopsuiker, cadeautjes en zelfs champagneglazen.

1.     Geboorte vieren? Ga voor een gepersonaliseerd totaalpakket

geboortekaartjesOm de geboorte van Mattio te vieren, kozen Stefan en Carmela voor een gepersonaliseerd totaalpakket. Zo stemden ze de lay-out van hun geboortekaartjes en de verpakking van hun doopsuiker op elkaar af. De decoratie van de babyshower paste natuurlijk ook perfect in het plaatje.

Tof detail: Stefan en Carmen zochten én vonden zelfs onbreekbare champagneglazen in een bijpassende kleur! Hun gasten konden dus toasten in dezelfde tint als de rest van de feestversiering.

 

2.     Originele geboortekaartjes: makkelijk en snel online!

geboortekaartjesGeboortekaartjes uitkiezen en laten drukken is een tijdrovende bezigheid. Waarom maak je het jezelf niet makkelijk door net als Stefan en Carmela je kaartjes online te bestellen? Dit is letterlijk op een-twee-drie gebeurd én het resultaat is zo geleverd:

  • selecteer je favoriete ontwerp,
  • personaliseer het met een tekstje of een foto,
  • plaats je bestelling.

Natuurlijk kun je ook je enveloppen helemaal afstemmen op de lay-out van je kaartje.

Zie je je geboortekaartjes liever toch eerst met eigen ogen, of heb je behoefte aan persoonlijk advies? In de AVA winkels kies je uit een enorm aanbod aan geboortedrukwerk en staan medewerkers voor je klaar met kennis van zaken. Tip: stem je suikerbonen en dooppresentatie af op het gekozen thema!

3.     Suikerbonen in stijl presenteren

Niets zo leuk als doopsuiker kopen en nadenken over de presentatie ervan! De mogelijkheden zijn eindeloos. Stefan en Carmela lieten hun creativiteit de vrije loop. Ze kozen plastic tubes met grappige figuurtjes op het deksel, transparante ballen om met kleine suikerboontjes te vullen, stijlvolle kartonnen doosjes versierd met een lintje waarop Mattio’s naam gedrukt werd, toepasselijke papflesjes en fotohouders.

geboortekaartjes

4.     De mooiste geboortegeschenken: herinneringen voor later

De tofste geboortegeschenken zijn die waaraan je kind later nog herinneren kan ophalen. De  boekjes Brieven aan mijn kind en Kraambezoek en babyborrel van Deltas stalen bijvoorbeeld de harten van Stefan en Carmela. Brieven aan mijn kind bestaat uit een pakketje prachtig briefpapier, dat je kunt gebruiken om herinneringen op te noteren. En dankzij het tweede boekje kan al wie je kindje komt bewonderen zijn wensen voor de pasgeborene noteren. Zo heeft je zoon of dochter later een aandenken aan al dat coole kraambezoek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *