Een gezellige brunch organiseren? Laat je inspireren!

Geplaatst op door AVA

Een brunch organiseren in de zomerBuiten eten onder het zonnetje is puur genieten. Je kunt het eenvoudig houden met een boterhammetje met kaas en een tasje thee erbij, maar als buiten eten voor jou een keertje wat specialer mag … gaat er niets boven een gezellige brunch! Laat je inspireren door onze tips om zomers te tafelen, en je organiseert in een handomdraai een brunch waar je vrienden nog lang over zullen napraten.

Een ‘casual’ zomerse tafel dekken

brunch organiseren

Buiten tafelen met je gezin of je beste vrienden is pas écht gezellig als je de tafel in een kleurrijk jasje steekt. Deze vrolijk gedekte tafel tovert meteen een glimlach op het gezicht van je gasten. De pistoletjes, croissantjes en zelfgemaakte fruitsalade zullen hen nog meer doen watertanden.

Tip: weet je niet goed welke kleuren mooi bij elkaar passen? Kies een vrolijke placemat uit en trek de kleuren door naar je tafellaken en je servetten. Eenvoudiger wordt het niet!

Een stijlvolle brunch organiseren

brunch organiseren

Een brunch kan casual zijn, maar het is ook de perfecte manier om een bijzondere gelegenheid in stijl te vieren. Wil je een brunch organiseren om je verloving bekend te maken, je huwelijksverjaardag in intieme kring te vieren, de komst van je kindje aan te kondigen, … ? Dat vraagt om een stijlvol gedekte tafel! Met wit servies, een pastelkleurig tafellaken en een witte tafelloper met een vleugje kant zit je altijd goed. Zeg nu zelf, is deze zomerse combinatie van wit en lavendel niet om duimen en vingers bij af te likken? Vouw de servetten extra speciaal voor de finishing touch.

Zomers tafelen met de leukste tafeldecoratie

Op zoek naar meer inspiratie voor een zomerse tafel? Ontdek de leukste tafeldecoratie op onze blog of breng een bezoekje aan je dichtstbijzijnde AVA-winkel! Onze medewerkers brainstormen graag met je mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *