Servetten voor al je feesten en partijtjes!

Geplaatst op door AVA

Servetten kopen voor elk feestjeEen verjaardag, een huwelijk, een jubileum, … Er zijn gelegenheden genoeg om je mooiste servies uit de kast te halen en de tafel te dekken voor een groep vrienden en familie. Lekker hapjes en frisse drankjes mogen uiteraard niet ontbreken. En als je een écht pietje-precies bent, ontsnapt ook de tafelversiering niet aan jouw aandacht. Om je prachtig versierde tafel compleet te maken zijn servetten natuurlijk onmisbaar. Wij hebben er voor elke gelegenheid wel eentje in de aanbieding. Ga even mee op ontdekkingstocht …

Verjaardagsservetten voor elke leeftijd

Jazeker, vijfentwintig worden is een mijlpaal in je leven. Maar ook wanneer je je dertigste, veertigste, vijftigste, zestigste en zelfs zeventigste verjaardag viert, mag er gefeest worden. (Al gaat het er mettertijd wellicht iets rustiger aan toe dan in je twintigerjaren …)

Ontvang je je gasten ter gelegenheid van je verjaardag het liefst bij je thuis, voor een uitgebreid diner of voor ‘drinks & fingerfood’? Zorg dan voor de nodige glazen, plankjes, borden en ander materiaal om de gerechten en drankjes stijlvol te serveren, inclusief servetten die precies bij de gelegenheid passen – met het juiste getal erop, dus.

Vier de liefde met een servet

Intiem dineetje gepland met je geliefde op Valentijnsdag? Maak de tafelversiering compleet met een passend hartjesservet. Ook perfect voor de liefhebbers van inspirerende levenswijsheden trouwens, dit servet-met-een-boodschap.

Is de dag eindelijk aangebroken waarop je partner en jij elkaar het jawoord geven? Dan kunnen deze ‘Mr & Mrs’-servetten niet ontbreken op het bruiloftsbanket.

Laat je liever je eigen boodschap afdrukken op een servet? Ook dat kan bij AVA. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Voetbalservetten

servettenO, en laten we de kinderen niet vergeten – of de voetbalminnende papa’s, zo je wil. Wanneer hun favoriete voetbalploeg de bekerwedstrijd speelt op zaterdagavond, leg je gewoon deze voetbalservetten naast de kaasblokjes en de chips op tafel. Past helemaal bij de sfeer!

 

Nog meer servetten ontdekken? Rep je naar een AVA-winkel bij jou in de buurt!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *