Kleuren voor volwassenen: maak je hoofd leeg

Geplaatst op door AVA

kleuren voor volwassenenDe tijd dat kleuren enkel voor kleine kinderen was weggelegd, is voorbij. Kleuren voor volwassen is al een tijdje hip en wint nog altijd aan populariteit. Ben je graag creatief bezig en is een teken- of knutseluurtje voor jou de ultieme manier om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Dan moet je deze hobby zeker eens uitproberen. Zo begin je eraan!

Kleuren voor volwassenen? Ontspanning verzekerd!

Heb je even genoeg van de constante informatiestroom die je te verwerken krijgt via je laptop, smartphone of tablet? Maak je hoofd dan leeg door te kleuren. Ja, je leest het goed. Kleuren voor volwassenen werkt heel ontspannend en creëert rust in je hoofd. Het enige wat je nodig hebt is een kleurboek en een stel Staedtler-kleurpotloden of Stabilo-stiften. Net zoals vroeger, in je kindertijd …

Ontdek de onderzeese wereld

Wie dacht dat kleurboeken voor volwassenen kinderachtig zijn, slaat de bal mis. Bij AVA vind je verschillende soorten kleurboeken met vaak complexe tekeningen, zoals mandala’s en geometrische vormen. Of laat je meevoeren naar onderzeese diepten met ons kleur- en zoekboek ‘De verborgen oceaan’ en laat je creativiteit de vrije loop!

Enkele kleurtips

Kun je niet wachten om je eerste kunstwerk in je woonkamer op te hangen? Lees dan eerst deze kleurtips en til je kleurplaten naar een hoger niveau.

  • Creëer nieuwe kleuren door verschillende lagen over elkaar aan te brengen.
  • Door een bepaalde druk uit te oefenen, kun je unieke en speelse effecten creëren.
  • Gebruik niet alleen gewone kleurpotloden, maar wissel af met stiften of metallic-kleurpotloden.

Tip: zorg voor een écht verrassing en geef eens een kleurplaat cadeau!

Voor kleine knutsel- en tekenhelden

Niet alleen volwassenen, maar ook kleine knutsel- en tekenhelden kunnen bij AVA terecht. Wist je dat je met vingerverf ook leuke creaties kunt maken? Het boek ‘Creatief met vingerafdrukken’ leert je kleine kapoen op een heel eenvoudige manier tekenen en schilderen. Dankzij ‘Mijn eerste tekenboek’ ontdekt je kind misschien wel zijn verborgen tekentalent.

Je favoriete kleurboek

Benieuwd naar onze kleurboeken? Wij passen ons aanbod continu aan. Bezoek een AVA-winkel in jouw buurt en kies er meteen jouw favoriete kleurboek uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *