Creatief desserts presenteren – van dessert borden tot dessert glaasjes!

Geplaatst op door AVA

voedsel-verpakking-appetizers-dessert-presenterenIedereen is deels hobbykok! Maar hoe kan je net dat stapje verder gaan? Het antwoord is natuurlijk de presentatie! Door op een creatieve manier de mise en place te doen, kan je je bij vrienden en gasten profileren als een echte professional!

Presenteren met dessertglaasjes

Een interessante mogelijkheid voor een creatieve presentatie van desserts zijn dessertglaasjes. Dessertglaasjes uit hard plastiek doet desserts echt stralen en is tegelijk erg eenvoudig te vullen.

Door met kleuren in het glas te werken en een leuke afwerking aan de bovenkant, heb je erg snel een knap dessert. Daarnaast is het ook aangenaam voor de afwas achteraf, glazen passen makkelijk in iedere afwasmachine.

Allerlei dessert borden

Niet enkel desserts in glaasjes zijn een leuke presentatie. Ook met een dessert bord kan je op een creatieve manier het toppunt van een maaltijd serveren. AVA biedt dessert borden in hard plastiek die niet alleen voor een mooie presentatie zorgen, maar ook makkelijk afwasbaar en herbruikbaar zijn.

Met een glazen bord kan je feestelijke desserts bewonderen vanuit ieder oogpunt en zien ze er absoluut stijlvol uit. Ideaal voor een dessert dat niet alleen heerlijk is, maar ook een indrukwekkende vorm heeft.

Verpakking voeding: een leuke presentatie

Het oog wil ook wat, een leuke presentatie doet dus zeer veel! Daarvoor heeft AVA  voor iedere maaltijd de geschikte voedsel verpakking in huis die zowel kan dienen om eten te presenteren, warm te houden als eenvoudig en toch praktisch te vervoeren.

Ook hier kan je echter creatief mee zijn. Zo kan je bijvoorbeeld met pralinedoosjes je dessert presenteren. Soezen op een bordje serveren is iets te traditioneel. Maar deze in een pralinedoosje presenteren zal  je gasten pas echt doen opkijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *