Tous ensemble: ga als echte Belg naar het EK in Frankrijk!

Geplaatst op door AVA

hoed EK FrankrijkIn juni is het zover: het langverwachte EK in Frankrijk. Als trouwe supporter van ons nationaal elftal moet je natuurlijk met een geschikte outfit in het voetbalstadion of achter je televisiescherm verschijnen. AVA beschikt alvast over de juiste driekleurattributen!

Aftellen naar het EK in Frankrijk met de nodige attributen

Zie je het EK in Frankrijk al volledig zitten? Schaf dan nu al de nodige attributen aan. Wat je zeker nodig hebt? Clapsticks en een supporterssjaal. Mag het wat gekker zijn? Dan mag een pruik of hoed zeker niet ontbreken. Bij AVA vind je ze in alle vormen. Voor de dames is een diadeem met de Belgische driekleur heel leuk.

Een echte cheerleader

Om je outfit helemaal af te maken, is een bloemetjeskrans of boa onmisbaar. Wil je de echte supporter in jezelf bovenhalen? Schaf dan pomponnetjes aan en supporter als een echte cheerleader voor onze nationale trots.

Kies voor een autosticker

Twee jaar geleden – tijdens het WK in Brazilië – waren autospiegelhoezen een echte hype. Dit jaar wordt de motorkap van je auto dé blikvanger. Kies voor een sticker met de Belgische driekleur en laat aan iedereen zien hoe trots je op onze Belgische ploeg bent!

autosticker

Party at home

Geen ticket kunnen bemachtigen voor het EK in Frankrijk? Organiseer dan gewoon een feestje bij je thuis en maak er een gezellige avond met vrienden van. Natuurlijk mogen tijdens een voetbalmatch geen hapjes en drankjes ontbreken (lees: bier en chips). Kies voor wegwerpglazen en -schaaltjes, want die ruimen achteraf makkelijk op.

Om helemaal in de feeststemming te komen, zijn vlaggetjes en decoratieve ballen een must. Ze zijn niet alleen geschikt om je woning te decoreren, ook in je tuin zal deze versiering niet misstaan. België boven!

Benieuwd naar het volledige assortiment feestartikelen voor het EK? Bezoek dan een AVA-winkel in je buurt en steun ons nationaal elftal!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *