Moederdag: verras je mama met een homemade cadeau!

Geplaatst op door AVA

juwelendoos hartjeOp 8 mei is het weer Moederdag. Dé ideale gelegenheid om je mama – misschien wel letterlijk – in de bloemetjes te zetten. Een zelfgemaakt cadeau zal ze zeker waarderen. Ontdek hier enkele leuke tips-and-tricks om je mama een onvergetelijke dag te bezorgen!

Ontbijt op bed

Je mama heeft helemaal geen duur cadeau nodig. Het is belangrijk om haar een geschenk te geven dat aantoont dat je van haar houdt. Ontbijt op bed doet het altijd goed! Maak haar favoriete thee of koffie klaar en pers eventueel een vers fruitsapje. Stel een frivool bordje samen met een potje yoghurt, ontbijtgranen en een zacht- of hardgekookt eitje. Serveer je koffiekoeken in een broodmandje. Kies voor gekleurd plastic servies en leg je mama in de watten.

Het ideale cadeau voor Moederdag: juwelendoosje

Vrijwel elke mama is gek op juwelen. Een juwelendoosje als cadeau voor Moederdag is dus zeker een goed idee. Je kunt het gewoon zelf maken! Met een kartonnen doosje en Décopatch kun je meteen aan de slag. Maak een keuze uit de tientallen vellen papier en kleef met speciale Décopatch-lijm de stukjes papier op je doosje.

Zeg het met foto’s

Staan er nog enkele foto’s van jou en je mama op je computer? Print ze dan uit op fotopapier en steek ze in een fotoboek. Kies voor foto’s van vroeger en nu. Zo heeft je mama een mooi aandenken voor later.

Een fotokader met de mooiste of leukste foto van jullie beiden is een leuk gadget om haar bureau op te leuken. Bij AVA vind je niet alleen kant-en-klare fotokaders, je kunt er ook zelf een maken met Decopatch-papier.

fotokader décopatch

De klassieker: een zelfgemaakte kaart

Een zelfgemaakte kaart mag dan wel eenvoudig zijn, toch kun je er zeker mee scoren. Zeker als je een originele boodschap schrijft met glitterstiften. Bij AVA vind je verschillende soorten gekleurd papier en leuke accessoires – zoals bloemetjes en stickers – om je kaart helemaal af te maken. Met washitape of masking tape kun je ook leuke creaties maken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *