Zo geef je een originele twist aan je kantoorinrichting!

Geplaatst op door AVA

kantoorinrichtingBen je die kale, witte muren op kantoor ook beu? Fleur ze dan op met foto’s of schilderijen, want de muren verven is natuurlijk uitgesloten. Je bureau moet natuurlijk ook voorzien worden van leuke (zelfgemaakte) gadgets. Enkele tips-and-tricks voor de ultieme kantoorinrichting.

Creëer een zelfgemaakte pennenhouder

Een bureau kan er snel rommelig bijliggen. Stockeer daarom je pennen, stylo’s en potloden in een zelfgemaakte pennenhouder. Dit heb je nodig:

  • gekleurd papier
  • zwarte stift
  • plastic fles
  • schaar en lijm

Knip een plastic fles doormidden. Verf de onderkant van de fles in je favoriete kleur. Maak papieren katten- of konijnenoortjes. Kleef ze aan de binnenkant van je fles. Knip vervolgens een neusje uit je papier en bevestig het in het midden van je fles. Teken ten slotte ogen, een mond en snorharen. Je bureau krijgt meteen een vrolijke touch!

Liever een stijlvolle look? Neem een leeg conservenblik en kleef er inpak- of knutselpapier op.

Kantoor inrichten met washitape

Washitape – Japanse decoratieve tape van rijstpapier – is dé trend op doe-het-zelfgebied. Zo kun je er je agenda of bloempotjes mee versieren, maar je kunt er ook je muur mee opleuken. Knip bijvoorbeeld enkele foto’s uit een magazine en bevestig ze aan je muur met kleurrijke washitape of masking tape. Zo geef je een kale muur op een goedkope en creatieve manier een mooie uitstraling. Washitape en masking tape zijn makkelijk te verwijderen, aangezien ze geen plakresten achterlaten. Je kunt er ook enkele quotes op schrijven.

Plaats een foto op je bureau

Om je bureau zo persoonlijk mogelijk te maken, is een foto van je partner, kinderen of huisdier een echte must. Bij AVA vind je een groot aanbod fotokaders. Je vindt ongetwijfeld een exemplaar dat bij je bureau past.

Een whiteboard en kalender maken de look af

Wil je je kantoorinrichting helemaal op punt stellen? Integreer dan een whiteboard in je kantoor. Het is niet alleen handig om zaken op te schrijven, het zorgt ook voor extra pit. Bevestig tot slot een grote kalender aan je muur en het geheel is helemaal af. Het aftellen naar de vakantie kan beginnen!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *