Een ludieke geboortemand maken voor je kleine spruit

Geplaatst op door AVA

doopsuiker geboortemandDe geboorte van je kind is ongetwijfeld de mooiste en meest memorabele gebeurtenis in je leven. Vóór de geboorte heb je veel voorbereidingswerk, zoals de kinderkamer inrichten en een meter en peter kiezen. Daarnaast is het belangrijk om op voorhand een geboortemand te maken met leuke doosjes, gadgets en doopsuiker. De pakjes kun je dan uitdelen aan iedereen die aan je kraambed of bij je thuis op bezoek komt. Hier vind je alvast de leukste creaties!

De ideale geboortemand maken met doopsuiker

Als je kind geboren wordt, wil je je geluk natuurlijk met de hele wereld delen. Daarom is het belangrijk om een geboortemand klaar te hebben voor de grote dag, en daar hoort uiteraard doopsuiker bij. Bij AVA kun je terecht voor doopsuiker in verschillende kleuren. Je kunt niet alleen kiezen uit de klassieke suikerbonen, ook met andere snoepjes kun je een geboortemand maken.

geboortemand

Kies voor leuke en originele gadgets

Om je geboortemand op te fleuren, kun je enkele originele gadgets gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan badeendjes in dezelfde kleur als je doopsuiker of snoepjes. Met enkele decoratieve linten zorg je voor een instant finishing touch.

geboortemand maken

Verschillende doosjes verkrijgbaar

Om de pakketjes voor je vrienden, familie en collega’s netjes uit te stallen, is een kastje met meerdere vakken een echte aanrader. Zo heb je meteen een mooi overzicht. Bij AVA kun je bovendien terecht voor verschillende doosjes. Grote, kleine, doorzichtige, kleurrijke, plastic, kartonnen, eenvoudige, frivole varianten, … Vrijwel alles is mogelijk! Om je kast met doopsuiker helemaal af te maken, gebruik je het best een loper in dezelfde kleur als de pakketjes en de doopsuiker. Daarnaast zijn kartonnen naamletters – met de naam van je pasgeboren baby – ook een leuke finishing touch. Bovendien kun je ze achteraf een plaatsje geven in de kinderkamer.

naamletters geboorte

Heb je hulp nodig bij de keuze van je geboortemand? Kom dan langs bij AVA. Ook voor geboortekaartjes ben je bij ons aan het juiste adres!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *