Paastafel decoreren: gezelligheid troef tijdens de paasbrunch

Geplaatst op door AVA

paastafel decorerenPasen komt stilaan in zicht. Hoog tijd dus om stil te staan bij de decoratie voor je leefruimte. Zorg voor een echte paastafel en decoreer een kast in de woonkamer met talrijke paasspulletjes. Je wil natuurlijk dat je paasbrunch volledig in orde is, zodat je vrienden en familie meteen hun voeten onder tafel kunnen schuiven. Met de AVA-paasartikelen is de klus zo geklaard.

Paastafel decoreren met aangepaste bekleding

Aangepaste tafelbekleding is onmisbaar als je een paasbrunch organiseert. Geel en groen staan symbool voor Pasen en de lente, dus accessoires in deze kleuren mogen niet ontbreken. Gebruik een wit tafellaken en werk af met een gele en een groene tafelloper. Plaats vervolgens enkele fleurige paaskaarsjes en hippe servetten op je paastafel om ze te decoreren.

Plaats een houten paashaas met legplankjes op tafel

Kinderen en volwassenen zijn dol op chocolade. Niet alleen Sinterklaas brengt chocolademannetjes, maar ook de paashaas komt ermee langs. Integreer daarom een houten paashaas met legplankjes, waar je enkele zakjes met paaseitjes op plaatst. Op die manier gaat iedereen met een zakje vol lekkernijen naar huis. Daarnaast kun je deze houten paashaas gebruiken om kleine paasspullen te presenteren.

paastafel decoreren paashaas met plankjes

Kuikens en konijnen

Kuikentjes mogen tijdens de lente niet ontbreken. Ook op je paastafel misstaan ze niet. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Kan je paastafel nog een extraatje gebruiken? Dan is deze versierde strobaal zeker een aanrader om je tafel of interieur op te fleuren. Vergeet de paashaas zelf niet! Dit figuurtje uit mos is zeker geschikt.

Servetten vouwen in allerlei vormen

Vouw je servetten in de vorm van een paashaas of wees origineel en vouw een popje of andere figuur. Dit zal je gasten ongetwijfeld kunnen bekoren.

paastafel decoreren servet

Bloemen en paaseitjes

Bloemen mogen niet ontbreken op je paastafel. Met de decoratieve nepbloemen van AVA heb je bovendien geen last van allergische reacties. Om je tafel helemaal af te werken, leg je het best enkele paaseitjes op tafel. De paaseitjes zijn multifunctioneel, want je kunt ze ook in een paasboom hangen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *