Stap je in het huwelijksbootje? Zorg voor een spetterend avondfeest!

Geplaatst op door AVA

avondfeest huwelijk enveloppendoosHeeft je vriend of vriendin je – na vele subtiele hints – eindelijk ten huwelijk gevraagd? Pin dan een datum en begin meteen aan je trouwplanning! Je bent er natuurlijk het best zo vroeg mogelijk bij om de mooiste dag van je leven in stijl te vieren. Wij geven je alvast enkele tips om er een geslaagd avondfeest van te maken!

Huwelijk: decoratie voor het avondfeestavondfeest huwelijk servetten

Nadat je je huwelijksgeloften hebt afgelegd, is het tijd om een feestje te bouwen en je familie en vrienden naar het avondfeest te begeleiden. Bij een op-en-top verzorgd avondfeest horen niet alleen lekker eten en goeie muziek, maar speelt ook decoratie een belangrijke rol. Het mooiste effect creëer je door voor wit servies en wit tafellinnen te kiezen. Voeg er enkele decoratieve accessoires in je lievelingskleur aan toe voor een extra feestelijke toets. Papieren hartjes of rozenblaadjes op tafel doen het altijd goed! Zet ten slotte de puntjes op de i met bijpassende theelichthouders, hartvormige servetten of vouw de servetten in een prachtige waaier.

Zorg voor een enveloppendoos

Je gasten zullen je op je grote dag heel wat envelopjes met geld toestoppen. Een enveloppendoos mag dus zeker niet ontbreken om te voorkomen dat je je centjes kwijtraakt. Versier de doos in dezelfde kleur als die van je accessoires en leg er een gastenboek naast, zodat je gasten eventueel nog een leuke herinnering of wens voor jou en je bruid(egom) kunnen neerpennen.

Slingers en lampionnen in de feestzaal

Wil je je avondfeest graag een Amerikaans accentje geven? Plaats dan een bordje met ‘Mr. Right’ (voor de bruidegom) en eentje met ‘Mrs. Always Right’ (voor de bruid) erop aan je eigen tafel. Je genodigden liggen ongetwijfeld in een deuk! Fleur daarnaast je feestzaal wat op met een ‘Just Married’-slinger, enkele papieren lampionnen en een vogelkooitje voor een leuk effect. Plaats op alle tafels enkele eigen spulletjes voor een origineel en persoonlijk effect.

Taart en bedankjes

Bij een bruiloft hoort natuurlijk een feestelijke bruidstaart. Mag het voor jou wel eens wat anders zijn dan de traditionele laagjestaart? Kies dan voor een leuke etagère waar je stukjes taart en andere gebakjes voor bij de koffie op plaatst. Vergeet ook niet om op het einde van de avond een leuk geschenkje aan je gasten te geven als herinnering aan je heuglijke dag. Deze fotohoudertjes in de vorm van een bruid en bruidegom weten ze vast te smaken!

avondfeest huwelijk etagère

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *