De veelzijdigheid van verhuisdozen – meer dan verhuizen alleen

Geplaatst op door AVA

verhuisdozen Vroeg of laat verlaten we ‘Hotel Mama’ en trekken we naar onze eigen stek. Of we kopen samen met onze partner onze eerste eigen woning. Op die momenten komen verhuisdozen ongetwijfeld goed van pas. Maar verhuisdozen zijn meer dan dat. Je kunt ze ook voor allerlei andere zaken gebruiken. Hoe veelzijdig ze zijn, ontdek je hier!

Verhuisdozen voor kerst

Zie jij er ook elk jaar weer tegen op om de kerstversiering van zolder te halen? Berg ze vanaf nu dan zorgvuldig én gestructureerd op. Met de verhuisdozen van AVA wordt dat jaarlijkse klusje makkelijker dan ooit. Door het handige kartonnen verdeelstuk kun je de kerstballen snel en ordelijk opbergen. Daarnaast kun je de verhuisdozen ook gebruiken zonder verdeelstuk om andere kerstartikelen, zoals slingers of een lampjessnoer, veilig weg te stoppen. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende formaten. Ook om je paasdecoratie veilig op te bergen, komen deze dozen goed van pas.

verhuisdozen kerst

Opbergbox voor kleinigheden

Kan je garage wel een lenteschoonmaak gebruiken? Dan heb je zeker enkele opbergboxen nodig om alle losse spullen een tijdelijk of permanent plekje te geven. Deze handige doos is ideaal om je vijzen, bouten, spijkers en schroeven in onder te brengen. Ook juwelen of parels verdienen een plaatsje in deze fancy glitterdoos.

opbergbox garage

Weg met schoolboeken

Na een intensief schooljaar willen je kinderen aan het begin van de zomervakantie ongetwijfeld zo snel mogelijk van hun boeken verlost zijn. Het schoolmateriaal stockeer je het best op zolder, in kartonnen dozen of in plastic opbergboxen als het extra stevig moet zijn. Daarnaast kun je er ook zelf allerhande paperassen in kwijt, zoals facturen.

verhuisdozen school

Bewaar oud speelgoed op zolder

Naarmate je kinderen groter worden, zullen ze op een bepaald ogenblik met ander speelgoed spelen. Gooi hun barbiepoppen en houten legpuzzels niet meteen weg, maar bewaar ze op zolder in een handige AVA-doos. Deze dozen sluiten namelijk heel makkelijk, zijn stevig én bovendien kun je ze netjes op elkaar stapelen. Het oude speelgoed kun je na een tijdje weggeven of bewaren voor je kleinkinderen. Zitten er breekbare spullen tussen? Omwikkel die dan met noppenfolie en vul de rest van de doos met opvulchips.

Wijn stockeren

Heb je nog een heleboel flessen wijn of champagne over van de feestdagen of je verjaardagsfeestje? Dan berg je die maar beter voorzichtig op in een flessendoos. Je kunt er ook glazen of andere spullen in kwijt. Op die manier ligt je kelder er gestructureerd bij.

flessendoos

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *