Een buitenfeest organiseren in de winter: zo verloopt het vlekkeloos!

Geplaatst op door AVA

buitenfeest winterDe winterperiode is ongetwijfeld de gezelligste periode van het jaar. Vallende sneeuw, dikke wollen truien, fleecedekentjes en warme chocomelk zijn onmisbaar. Je kunt niet alleen binnenshuis van deze dingen genieten, maar ook buiten. Hoe? Door een buitenfeest met alles erop en eraan te organiseren. Wij geven je alvast enkele tips voor een onvergetelijke party!

Een hemelse winterbarbecue

Een winterbarbecue brengt warme gezelligheid met zich mee. Gekruide worstjes, smeuïge ribbetjes, gegrilde groenten en aardappelen met kruidenboter mogen zeker niet ontbreken. Om te beginnen heb je een stevige partytent of een pergola nodig. Daarnaast is het ook belangrijk om genoeg drank te voorzien.

buitenfeest organiseren

Voor koude dranken zoals wijn, bier en frisdranken voorzie je het best plastic wegwerpbekers en -glazen. Dat bespaart je achteraf behoorlijk wat afwas. Bied je je gasten graag warme dranken aan, zoals chocomelk, thee, koffie of glühwein? Dan heb je polystyreenbekers nodig die ervoor zorgen dat je drank geruime tijd warm blijft. Voorzie ook wegwerpbordjes, zodat je achteraf de etensresten makkelijk kunt opruimen.

buitenfeest

Verjaardagsfeestje buiten organiseren

Verjaar je in de winterperiode en wil je je verjaardagsfeestje buitenshuis organiseren? Creëer dan gezelligheid door slingers en vlaggetjes in je partytent op te hangen. Zet kaarsjes op tafel om het geheel af te maken. Vergeet geen feesthoedjes en toeters aan je gasten te geven om het feestje helemaal compleet te maken!

Receptie in open lucht

Ben je van plan om je nieuwjaarsreceptie in open lucht te geven? Denk dan aan wegwerpchampagneglazen, plastic cocktailglazen en dito wijnglazen. Bij een receptie horen natuurlijk hapjes, dus originele serveerplankjes zijn ook een aanrader. Je kunt je receptie vormgeven door lampionnen of kerstverlichting in de bomen te hangen.

buitenfeest benodigdheden

Een warm en knus buitenfeest

Aangezien het in de winter ’s avonds al vroeg donker is, zijn vuurkorven een must. Het knisperende geluid en de gezellige warmte van het vuur maken je buitenfeest extra gezellig. Rooster samen met je gasten wat marshmallows boven het vuur en het feest kan niet meer stuk! Voorzie daarnaast ook voldoende fleecedekentjes en eventueel een gasbrander. Gezelligheid troef!

Heb je zin gekregen om zelf een winters buitenfeest te organiseren? Bij AVA ben je aan het juiste adres! Kom langs in een van onze winkels.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *