Tel af in stijl met de feestartikelen van AVA

Geplaatst op door AVA

feestartikelenHet nieuwe jaar staat voor de deur. Tijd om over je nieuwjaarsmenu na te denken en misschien zelfs al een drankvoorraad in te slaan, want dat het druk wordt met feesten, staat als een paal boven water. Daarbij horen natuurlijk ook de juiste accessoires om je feesttafel mee te decoreren. Hier vind je alvast enkele niet te missen feestartikelen. Begin al maar af te tellen!

Hapjes om van te smullen

Met de leuke en handige serveerplanken van AVA serveer je je (zelfgemaakte) tapas op een stijlvolle manier aan je gasten. Je kunt er allerlei soorten hapjes opleggen: fruitspiesjes, ovenhapjes, frituurhapjes, toastjes, … en zo kunnen we makkelijk nog even doorgaan. Maar bij AVA vind je ook een ietwat specialere serveerplank met puntzakjes. Het is een verrassende manier om hapjes van velerlei aard te serveren en de plank ziet er bovendien nóg feestelijker uit. Verder is zo’n serveerplank een uitstekend nieuwjaargeschenk!

Een glaasje champagne

Vooraleer het nieuwe jaar van start gaat, drink je ongetwijfeld ook al een glaasje champagne (of meerdere). Als je vrienden uitnodigt, kan er weleens een glas op de grond vallen. Ook heb je na een dinertje vaak een berg afwas staan voor de volgende dag, waar je liever niet aan wilt beginnen. Om van afwas gespaard te blijven, kies je het best voor plastic glaasjes. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen, zoals wijnglazen, champagneglazen en cocktailglazen.

Diner bij kaarslicht

Kaarsen zijn een klassieke sfeermaker aan tafel. Hou je van een klassieke tafelinrichting? Ga dan voor lange tafelkaarsen in goud- of zilverkleur. Om de woonkamer en salontafel met de talrijke hapjes en champagne wat op te vrolijken, zijn bol- of blokkaarsen een echte aanrader. Daarnaast zijn de kaarsen ook leuk om aan iemand te schenken. Gegarandeerd urenlang sfeer!

Feestartikelen: vergeet je party-outfit niet

Na middernacht barst het feestgedruis los. Glitterhoedjes, gekke brillen en boa’s mogen dan niet ontbreken om het nieuwe jaar in te luiden. De hoedjes zijn voorzien van led-lichtjes en zijn verkrijgbaar in het goud, zilver of zwart. Een beetje glittergekte op oudejaar: moet kunnen, toch?

feestartikelen

Een ludiek feestpakket

Slaat de klok 12 uur? Dan is het tijd om een feestje te bouwen en volledig uit je dak te gaan. Overal weerklinkt vuurwerk, en kurken van champagneflessen gaan de lucht in. Geef je gasten een feestpakket met onder andere confetti en serpentines in alle kleuren van de regenboog!

Kom langs in een van onze AVA-winkels om de verschillende feestartikelen met je eigen ogen te ontdekken!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *