Cadeautjestijd! Cadeautips voor de hele familie en vriendenkring

Geplaatst op door AVA

newprestige02Kerstmis is het seizoen der cadeautjes. Tijdens de feestdagen leggen we onze vrienden en familie maar wat graag in de watten met leuke en originele geschenken. Om ook dit jaar origineel uit de hoek te komen, hebben we alvast wat tips en ideeën verzameld voor het perfecte cadeautje onder de kerstboom. Succes verzekerd!

Impulsief of perfect voorbereid?

Er bestaan twee soorten ‘cadeaushoppers’. De ene is weken op voorhand al in de weer om vrienden en familieleden te matchen met het perfecte cadeau. Zij (of hij) luistert aandachtig naar de hints van vrienden en bedenkt daar meteen een persoonlijke attentie bij. De andere laat zich liever leiden door het moment en koopt wat hij in de winkel ziet. De impulsieve shopper, zeg maar. Hij (of zij) duikt de winkel in met een lijstje van namen en komt diezelfde winkel weer buiten met een kar vol geschenken. Klus geklaard!

Originele geschenkideeën voor jong en oud

Net als vorige jaren hebben we weer ons uiterste best gedaan om van de AVA-winkels het ultieme shopadres te maken voor al jouw cadeaus! Wat dacht je van een elegante tapasplank met originele prikkers? Een smaakvol geschenk voor de foodies uit je familie of vriendenkring! Interieurliefhebbers zullen dan weer aangenaam verrast zijn door onze gezellige blokkaarsen voor op de feesttafel. En wat zou Kerstmis zijn zonder vrolijke kerstsokken met fotohoes aan de schouw?

 

De winter staat voor veel ouders gelijk aan het regelmatig afvegen van kleine snotneusjes. Met deze schattige en thematische zakdoekendoosjes is dat probleem alvast van de baan. Zijn die snotneusjes ook wat creatief aangelegd of heb je kleine kunstenaars in je familie of vriendenkring? Knutselplezier gegarandeerd met de 70-delige kleurenset of de Fun Mais van SES!

Natuurlijk mag je ook jezelf trakteren op een leuk presentje. Verwen jezelf met een hippe en stevige laptoptas met krokodillenprint.

Ingepakt staat netjes! Sierlijke geschenkverpakking

Een cadeau wordt des te persoonlijker als je het in een mooi kleedje stopt. Dit jaar stem je de verpakking moeiteloos af op de ontvanger. Je nichtjes zullen popelen van ongeduld bij het aanschouwen van hun roze pakjes die versierd zijn met boa’s en rozen. Oma en opa zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn van de cadeauverpakking in traditionele kerstkleuren. En je collega’s? Die pak je letterlijk in met de geschenkverpakking uit de ‘New Prestige’-collectie!

 

Geen tijd om alles in te pakken? Dan helpen onze fraaie geschenk- en flessendozen je om de cadeaus een feestelijke toets te geven!

cadeau06

Noteer alle namen van vrienden en familieleden die je dit jaar wilt verrassen en breng een bezoekje aan je dichtstbijzijnde AVA-winkel. Wedden dat je er voor iedereen een gepast geschenk vindt?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *