Iedereen aan het kleuren met kleurboeken voor volwassenen

Geplaatst op door AVA

kleurboeken voor volwassenen

Wie had dat ooit gedacht? Dat kleurboeken voor volwassenen zo’n groot succes zouden zijn. Toch vinden elke dag heel wat mensen hun weg vinden naar de kleurboeken. En dat is niet eens zo gek: kleuren is een relatief eenvoudige bezigheid die je volledig tot rust laat komen. Ontstressen op een creatieve manier!

Een heerlijk rustmoment na een drukke dag

Tegenwoordig zitten we geen moment meer stil. We rennen van hot naar her om alles rond te krijgen. Om nog maar te zwijgen van de smartphone die geen seconde stil staat. Kleuren heeft dan ook een kalmerend en zelfs therapeutisch effect. Door jezelf te focussen op het inkleuren – liefst binnen de lijntjes – van een kleurprent, kun je je gedachten volledig leeg maken. Zo creëer je terug wat rust in je hoofd en ben je weer klaar voor een nieuwe dag!

Bovendien is het een relatief goedkope hobby. Met een kleurboek en een set kwalitatieve kleurpotloden kun je je uren amuseren zonder je broek te scheuren!

kleurboeken voor volwassenen prenten

Scherp je creatieve kant aan

Het mooie aan de kleurboeken voor volwassenen is dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan. Hoe lang is het geleden dat je nog eens zelf iets gemaakt hebt? Sinds de middelbare of zelfs de lagere school? Hoog tijd dus om aan de slag te gaan. Niets moet, alles mag! Kies de tekeningen die jij leuk en mooi vindt en kleur ze in met potloden, stiften, wasco’s of zelfs verf!

tekenmateriaal kleurboeken

Het begon allemaal met ‘Het enige echte kleurboek voor volwassenen’. Dankzij het grote succes bestaan er intussen heel wat verschillende soorten boeken en kleurplaten. Ons assortiment biedt je dan ook uren kleurplezier! Wil je gedetailleerde mandala’s inkleuren? Creatieve patronen tekenen met het Zentangle-boek? Of waag je je liever aan gedetailleerde illustraties van wereldsteden? Aan jou de keuze! Met Staedtler-aquarelpotloden en Stabilo-stiften tover je elke prent om tot een waar kunstwerkje. Wedden dat je meteen verslingerd bent aan het kleuren?

Tip: Kader je mooiste werkjes in en hang ze op in je interieur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *