Bezoek onze nieuwe AVA winkel te Oudenaarde!

Geplaatst op door AVA

AVA-winkel-Oudenaarde-alles-om-het-te-makenWeldra zullen we ook in Oudenaarde een nieuwe AVA winkel openen. Op 18 en 19 mei vindt de officiële opening plaats te Oudenaarde. Bezoekers worden dan verwend met een mooie attentie en voor onze kleinste bezoekers hebben we leuke kinderanimatie voorzien.

Al het (knutsel)materiaal om het te maken!

Voor zowel de hobbyist als voor de professional heeft AVA alles in huis om het te maken. Van knutselmateriaal tot schoolmateriaal en kantoorbenodigdheden. Ook het PRO-segment voor de professionele horeca vind je terug in onze winkel te Oudenaarde. Ten slotte staan we je ook graag met raad & daad bij bij al je vragen. Hiervoor kan je terecht aan onze infobalie.

Kom dus zeker onze nieuwe AVA winkel te Oudenaarde eens ontdekken en laat je verrassen door ons ruim aanbod! Op 18 en 19 mei ontvangen onze bezoekers een set gratis placemats (zolang de voorraad strekt).

Workshops en kinderanimatie tijdens officiële opening

Op vrijdag 18 mei kan je dus deelnemen aan workshops servetten plooien. Op zaterdag 19 mei worden de kleinste bezoekers geëntertaind door een ballonnenplooier! De workshops vinden op 18 en 19 mei plaats, telkens van 10u tot 12u en van 14u tot 16u. De ballonnenplooier komt langs op 18 mei van 10.00u tot 17.00u.

Het adres van onze nieuwe winkel is Westerring 45, 9700 Oudenaarde. Je kan ons bereiken op het telefoonnr. 055/61.29.61.

De winkel zal van maandag tot zaterdag geopend zijn van 9 tot 18u.

Tot gauw!

8 Reacties op Bezoek onze nieuwe AVA winkel te Oudenaarde!

 1. crement patricia schrijft:

  Hallo,

  graag had ik vernomen of jullie nog personeel zoeken voor de winkel in oudenaarde, ik probeerde tevergeefs te bellen naar het nr hierboven vermeld, doch zonder reacie! graag een reactie,

  mvg, CP

  • Hilde_AVA schrijft:

   Beste Patricia, hartelijk dank voor uw interesse in onze winkels. Heel recentelijk werd het telefoonnummer van onze winkel te Oudenaarde gewijzigd.
   U kan deze bereiken op het nummer 055/61.29.61.
   Mvg

 2. De Sutter Justine schrijft:

  Hallo ,
  Ik ben Justine
  En ik zoek een Weekendwerk en ik zou dat graag bij jullie doen .
  Bij wie kan ik terecht ?
  Mvg

 3. jolene schrijft:

  goede morgen,spijtig da jullie nooit open zijn op een zondag. doordat ik van dinsdag tot zaterdag werk en emn vent van maandag tot vrijdag kunnen we nooit samen naar ava. jullie zijn vroeg toe en nooit open op een zondag. zelfs tijdens solden. zijn er winkels van ava die wel open zijn op een zondag tijdens solden? het zou wel gemakkelijker zijn.want we hebben tijd nodig voor doopsuiker

  mvg jolene

  • Hilde_AVA schrijft:

   Beste Jolene,
   Graag wil ik je informeren dat onze winkel te Sint-Joris-Winge geopend is op zondag. Hopelijk kan dit een oplossing zijn :-).
   Hierbij de gegevens :
   Gouden Kruispunt 73 – 3390 Sint-Joris-Winge
   Tel. 016/77 24 28
   Fax. 016/77 24 29
   Open: di-zon: 9 – 18u

 4. Baele schrijft:

  Beste,

  Verkopen jullie vellen donkerbruine en goudkleurige golfkarton? Hoe groot zijn die vellen en zijn deze per stuk te verkrijgen en prijs aub.

  Mvg

  Baele C

  • Evelyne Paniez schrijft:

   Dag Freddy,

   Wij verkopen het volgende in ons standaardgamma: Ribkarton 50x70cm, zowel bruin en goud.
   Wat wij ook nog in het assortiment aanbieden is golfkarton op rol 1,40x50m of 1mx50m. In vellen 78x90cm is er wel bruine kraft, artikel AVA 41006, deze zijn te verkrijgen per 30 vellen.

   Voor de meest recente prijzen kan u in al onze AVA filialen terecht.

   Mvg,
   Evelyne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *