Stel je geboorteboom samen volgens je favoriete thema

Geplaatst op door AVA

geboorteboom - doopsuiker verpakkingBij een geboorte horen heel wat tradities. Geboortekaartjes, een meter en peter kiezen, en natuurlijk de doopsuiker. Uiteraard worden die doopsuikerdoosjes prachtig gepresenteerd met een knappe geboortemand. Zo kun je iedereen die jullie kleine oogappel komt bewonderen verwennen met een leuke traktatie. Jullie zorgen voor de mooie baby, AVA zorgt voor een passende geboorteboom en doopsuiker!

Verras je gasten met een leuke traktatie

De ooh’s en aah’s weergalmen door de kamer wanneer jullie trots de jongste telg van de familie voorstellen. Maar je gasten zullen vast ook onder de indruk zijn van je geboorteboom. Die is eenvoudig om op te zetten, maar zo leuk om naar te kijken. De kartonnen boom bestaat uit verschillende onderdelen die je moeiteloos in elkaar klikt. Met drie niveaus biedt hij ruim voldoende plaats om allerhande presentjes en doopsuiker uit te stallen.

geboorteboom doopsuiker

Die geschenkjes en doopsuiker kun je trouwens zelf samenstellen en afstemmen op je favoriete thema. Bij AVA vind je verschillende mogelijkheden voor jongens en meisjes. De vaste kleuren daarbij zijn blauw en roze, maar qua uitwerking bieden we je heel wat verschillende originele mogelijkheden: fel of pastel, effen of gebloemd, glazen potjes of kartonnen doosjes met houtlook, … Zelfs de doopsuikertjes of snoepjes kun je in een kleur naar keuze bestellen! Er zijn dus heel wat mogelijkheden om je traktaties volledig te personaliseren. Je kleinste gasten kun je bovendien dubbel in de watten leggen. Met een kleurrijk potlood of een schattig sleutelhangertje zijn ze zeker in de wolken!

Versier de ziekenhuiskamer volgens je thema

Vind je de ziekenhuiskamer zelf een beetje kaal? Decoreer de ruimte dan met Sizotwist. Dit brede decoratieve lint van stoflint is het perfecte materiaal om de tafel en de rest van de ruimte sierlijk aan te kleden. Ontdek onze technieken om strikken te maken [link artikel] waarmee je de doopsuiker en geboortemand versiert. Vergeet ook onze lieve geboortevlaggetjes niet. Die zijn beschikbaar met blauwe voetjes voor de jongetjes en in het roze met ooievaars voor de meisjes.

geboorte decoratie

In onze winkels ontdek je nog meer leuke spulletjes en mogelijkheden om zelf je geboortemand samen te stellen. Je vindt er verschillende soorten geboortemanden en een ruim assortiment suikerbonen en snoepjes. De medewerkers aan onze infobalie helpen je graag om jullie thema samen te stellen.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *