Tweedehands spullen veilig verpakken en verzenden met ons verpakkingsmateriaal

Geplaatst op door AVA

kartonnen verhuisdozen kopenTweedehandssites bieden een schat aan leuke en originele spullen, vaak maar voor een fractie van de oorspronkelijke prijs. Wil je zelf enkele spullen verkopen? Organiseer dan een online uitverkoop via Kapaza of tweedehands.be! AVA helpt je alvast om je spullen goed te verpakken en veilig op te sturen!

Online spullen (ver)kopen? Een groot succes!

Steeds meer mensen vinden hun weg naar het internet om tweedehandsspullen te kopen en te verkopen. Tweedehandssites mag je dus best vergelijken met online rommelmarktjes. Je mist dan wel de sfeer, maar je hoeft er de deur niet voor uit. Bovendien kan je ook online afbieden om een scherpere prijs te verkrijgen. De echte onderhandelaars kunnen dus ook op het web hun slag slaan!

Bovendien was het nog nooit zo makkelijk om je eigen spullen te verkopen. Oude spullen die toch maar stof staan te vergaren van de hand doen? Een koud kunstje, dankzij het internet! Op enkele dagen – of zelfs enkele uren – zijn je spullen de deur uit en wordt je (interieur)budget weer aangevuld.

kartonnen dozen en verpakkingsmateriaal Inpakken, verpakken en de deur uit met ons verpakkingsmateriaal

Net zoals jij, willen ook je kopers hun spullen graag in één stuk toegestuurd krijgen. Vooraleer je de spullen de deur uitstuurt, moet je ze dus goed in- en verpakken. Fragiele spullen in een doos stoppen met wat krantenpapier, zal niet volstaan. AVA bezorgt je daarom een stappenplan voor het verpakken en versturen van je pakketjes.

  1. De juiste doos

Kies een stevige doos die voldoende groot is zodat er nog wat ruimte is tussen het voorwerp en de doos. Op de zijkant van onze (verhuis)dozen kan je noteren wat er in zit. Handig als je meerdere pakketjes tegelijk verstuurt.

  1. Inpakken

Neem een stuk noppenfolie bij de hand en wikkel voldoende folie rond het voorwerp. Eventueel wikkel je het nog eens in inpakpapier.

  1. Vul de doos

De ruimte tussen het voorwerp en de doos moet je opvullen met opvulchips zodat het niet kan bewegen in de doos. De chips bieden ook demping bij schokken.

  1. De doos afsluiten

Onze zelfsluitende dozen zijn lekker handig! We raden je wel aan om de doos extra af te sluiten met stevige tape. Bij zeer breekbare spullen kan je ervoor kiezen om de doos nog eens in een andere doos te plaatsen met opvulchips. Zo ben je er zeker van dat je spullen de reis overleven.

  1. Vermeld de adresgegevens

Bij elke pakketbezorgingsdienst gelden er andere regels voor het vermelden van de ontvanger. In elk geval moet je zowel van de ontvanger als van jezelf de correcte adresgegevens vermelden. Indien het pakketje niet afgeleverd kan worden, komt het zo bij jou terug. De postbedrijven raden je ook aan om het adreslabel te lamineren, zodat de gegevens altijd leesbaar blijven. Sommige bedrijven bieden je de optie om adreslabels af te printen, maar je kan ook gebruik maken van onze etiketten. Handig én duidelijk!

Tip: wil je ook kleding verkopen en netjes verzenden? Dan vind je bij AVA handige (verhuis)dozen waar je kleding netjes in kan ophangen.

Run je een eigen webshop? Dan kan je flink besparen door je goederen zelf te verpakken en te versturen! Met een handige Dymo labelmaker maak je in no-time adreslabels en vliegen je pakketjes correct gelabeld de deur uit!

Kom langs in één van onze winkels en ontdek het diverse verpakkingsmateriaal en ons assortiment kartonnen (verhuis)dozen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *