Huiveringwekkende decoratie voor een bangelijk Halloween feestje!

Geplaatst op door AVA

halloween decoratie 2015Horrorfilms, griezelige kostuums en huizen die van gedaante veranderen… Dat moet Halloween zijn! Op de meest angstaanjagende dag van het jaar veranderen we onze huizen, naar Amerikaans voorbeeld, in ware spookhuizen. Jaag je gasten de stuipen op het lijf met een arsenaal aan monsters en griezelfiguren, spinnenwebben en vlaggen. Laat het huiveren en gruwelen maar beginnen!

Nodig je gasten uit in je spookhuis! (Als ze durven …)

Nog voor je gasten goed en wel de voordeur bereikt hebben, worden ze al belaagd door schrikwekkende types in je voortuin en achtpotige monsters in spinnenwebben. En dat is nog maar het begin. Aan de voordeur worden ze opgewacht door een heks, doodshoofden en gevaarlijke slangen. Als ze dat overleven, wacht hen ook binnen nog een beproeving. Maak het lekker donker in de hal en breng je gasten aan het gillen met strategisch geplaatste Halloweendecoratie.

Voorzie het pad naar de woonkamer van de nodige hindernissen: hang spinnenwebben in de deuropeningen en laat (zelfgemaakte) spinnen en vleermuizen van het plafond naar beneden dwarrelen aan elastische touwtjes. Wedden dat iedereen zich een hoedje schrikt wanneer één van je spinnen op hun schouder landt? Een spot die gericht is op een heks of doodshoofd en enkele spooky pompoenlichtjes maken het duistere sfeertje helemaal compleet!

Gruwelijk lekkere hapjes voor je Halloweenfeestje

Op een Halloweenfeestje mogen de gruwelijk lekkere hapjes niet ontbreken. In ons magazine bezorgen we je leuke ideetjes voor een huiveringwekkend Halloweenmenu, maar hier vind je alvast inspiratie voor creepy cupcakes. Met rolfondant tover je je zelfgemaakte cupcake om tot een vette spin, een vleermuis of een heksenhoed.

Benodigdheden: boterplaat, cupcakevormen, rolfondant en marsepein in rood, zwart en wit, modelleerset, roller, snoepdecoratie.

Trick-or-treat – Maak je buurt onveilig!

halloween knutselen - trick or treatZodra de duisternis valt, kan je je buren de stuipen op het lijf jagen. Transformeer jezelf tot een angstaanjagend monster en trek de straat op met je trick-or-treatmandje. Bij AVA vind je mandjes waarin een hele lading lekkers past. Zo kan je na het ‘trick-or-treaten’ heerlijk smullen van al dat veroverde snoepgoed!

Spring eens binnen in één van onze winkels en doe inspiratie op voor een spooky interieur. Ga je graag zelf aan de slag met de kinderen? Ontdek dan onze knutselideeën voor Halloween!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *