Een nieuwe agenda voor 2016? Staat met stip genoteerd!

Geplaatst op door AVA

papieren agenda 2016Een agenda is jouw geheime wapen om je jaar in goede banen te leiden. Mama’s met grote gezinnen, studenten met een onoverzichtelijk aantal vakken en taken, of drukke zakenmannen met wekelijkse meetings. Allemaal hebben ze één geheim wapen met elkaar gemeen: hun feilloze agenda! Plan nu alvast een bezoekje aan een AVA-winkel in, om onze nieuwe agenda’s voor 2016 te ontdekken!

De onverslaanbare charmes van een papieren agenda

We lopen allemaal met een smartphone rond waarin we herinneringen, afspraken, verjaardagen, enzovoort bijhouden. Toch gaat er niets boven een papieren agenda. Een hip, stijlvol of praktisch boekje waarin je alles kan bijhouden wat je zeker niet mag vergeten. Het mooist van al? De batterij van je agenda raakt nooit leeg! Maar een papieren agenda heeft nog meer voordelen.

De opstarttijd bedraagt welgeteld één seconde en je moet niet wachten tot je verbinding gemaakt hebt met een wifi-netwerk. Een duidelijke agenda biedt je bovendien een mooi overzicht van de hele week of zelfs de hele maand. Probeer dat maar eens op zo’n klein smartphoneschermpje! Tot slot is een papieren agenda dynamischer. Hij laat je toe om snel iets neer te kribbelen, door te strepen of aan te passen. En dat gaat lang niet zo vlot als in tal van kalenderapps. Benieuwd naar onze ontwerpen? Voor 2016 hebben we een topselectie gemaakt van agenda’s die zorgen voor een duidelijk, kleurrijk, en supergeorganiseerd jaar!

Een duidelijk 2016

Duidelijker dan dit wordt het niet. Onze Optivision-agenda’s met extra grote letters en cijfers tonen je in één oogopslag het hele weekoverzicht. Wedden dat je niets meer vergeet?

weekagenda kalender 2016

Een overzichtelijk 2016

Des te groter je gezin, des te moeilijker het wordt om het overzicht te behouden over je weekplanning. Als het op plannen aankomt, zijn mama’s (en papa’s) echte goochelaars, maar de meeste agenda’s bieden zelfs voor hen te weinig ruimte om alles duidelijk te noteren. Een handige familieplanner biedt soelaas en maakt het mogelijk om alle afspraken voor vijf of zes gezinsleden tegelijk in te plannen.

familieplanner agenda 2016

De voetbaltraining, de balletles, het oudercontact, een afspraak bij de tandarts, dat etentje bij vrienden, … Alles past netjes in één overzichtelijk weekoverzicht.

Een kleurrijk 2016

Gaan stijl en een duidelijke planning voor jou hand in hand? Pen je afspraken dan als een ware fashionista neer in een Palermo Fashion-agenda. Deze agenda’s van Brepols kregen een smaakvolle kaft aangemeten in kunstleder van topkwaliteit.

brepols agenda 2016 Woody Ellen

Kan je niet genoeg krijgen van de retrostijl? Wil je een op-en-top Belgisch design? Dan zijn de Woody Ellen agenda’s helemaal op jouw maat gesneden. Deze prachtige agenda’s zijn smaakvol versierd met retro-illustraties. De ’Woody Ellens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat ze steeds in je (hand)tas passen.

Een goed georganiseerd 2016

In het bedrijfsleven staat een goede organisatie voorop. Een agenda is daarbij onmisbaar, en dat hebben ze bij Aurora goed begrepen. Voor 2016 heb je de keuze uit planners met extra notitieruimte en agenda’s met meer ruimte voor de weekenddagen. De grote kalenders maken het dan weer makkelijker om met verschillende mensen samen te werken en te plannen. Met een muismat die dienst doet als maandkalender, sla je twee vliegen in een klap.

jaaragenda bureau 2016

Een origineel 2016

Last but not least: de agenda die je volledig kan personaliseren. De Filofax-agenda’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen. Dankzij het losbladige ringmapsysteem en de bijbehorende extra’s, stel je de ultieme agenda samen. Maak je keuze uit lijntjes- of ruitjespapier, plastic mapjes, kaarten van steden, etc…

originele kleurrijke agenda 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *