AVA opent zijn vijftigste winkel!

Geplaatst op door AVA

nieuwe ava winkel beringenVanaf september 2015 zullen we met vijftig zijn. Vijftig winkels, waar we iedere dag opnieuw klaarstaan met advies en inspiratie om de belangrijke momenten in jouw leven van de mooiste omkadering te voorzien.

Meer dan papierwaren

Onze vijftigste winkel in Beringen vormt voor AVA een belangrijke mijlpaal. We blikken immers terug op een mooie geschiedenis, waarin onze klanten ons een sterke groei bezorgden. De roots van AVA liggen in de papierwaren. De eerste winkel opende de deuren in de Brederodestraat in Antwerpen. Onder leiding van Armand Van Weddingen – beter gekend als ‘Armand van Antwerpen’ – groeide de winkel al snel uit tot een begrip.

Twee generaties later staat de familie Van Weddingen nog steeds aan het roer. De organisatie en ook het productassortiment ondergingen al heel wat veranderingen, maar onze waarden en normen bleven onveranderd. De persoonlijke smaken en wensen van onze klanten staan voorop. Onze ‘raison d’être’? Ervoor zorgen dat we alles in huis hebben om het te maken! Met de perfecte papierwaren, of één van onze dertienduizend andere producten

Voor deze gelegenheden vind je alles wat je zoekt bij AVA:

  • valentijn,
  • communies,
  • huwelijken,
  • familiefeesten,
  • verjaardagen,
  • barbecues,
  • het nieuwe schooljaar,
  • Halloween,
  • kerst en eindejaar,

Voor elk moment hebben we tal van producten in huis, waarmee jij het kan maken. En met maken bedoelen we: versieren, verrassen, organiseren, knutselen, … We komen werkwoorden tekort om alle mogelijkheden op te sommen!

nieuwe ava winkel beringen 2

Alles voor je (thuis)kantoor

Zowel bedrijven als gezinnen en studenten kunnen bij AVA terecht. Ons kantoormateriaal omvat alles, van archiefdozen tot zelfklevende enveloppen, waarmee jij je (thuis)kantoor perfect kan uitrusten. In het hedendaagse kantoor mag ook de nodige apparatuur niet ontbreken. Ook papierversnipperaars, lamineerapparaten, labelwriters, en andere hulpmiddelen vind je bij AVA.

Knutselplezier voor jong en oud!

Tot slot staat AVA ook al jaren synoniem voor knutselplezier. Creatievelingen en knutselfanaten kunnen hun hartje ophalen in onze winkels. Naast de typische knutselwaren volgen we natuurlijk ook de trends op de voet. In ons aanbod vind je daarom ook specifiek materiaal terug, zoals FIMO-klei, Loombandjes en Paracords.

Creatieveling, professional of liefhebber? Iedereen is welkom bij AVA! Aan onze infobalie kan je steeds terecht met al je vragen over ons assortiment en de mogelijkheden. De infobalie is trouwens ook het ideale vertrekpunt voor al je gepersonaliseerd drukwerk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *