Herfstdecoratie in warme kleuren voor een sfeervol interieur

Geplaatst op door AVA

herfstdecoratie inteireurDe herfst is het seizoen der gezelligheid. Terwijl de temperaturen buiten zachtjes beginnen te dalen, zorgen warme herfstkleuren voor sfeer in huis. Dat is ook AVA niet ontgaan. Dankzij onze herfstdecoratie wordt binnenblijven dit jaar leuker en gezelliger dan ooit!

Stel een warm herfsttafereel samen

De bomen verliezen hun bladeren, de dagen worden korter en het kwik daalt zienderogen. Vanaf nu zoeken we de gezelligheid niet langer op in onze tuin, maar in de woonkamer. Dit jaar stelen schattige diertjes en de typische herfstplanten de show in onze decoratieartikelen!

interieur inrichten herfstdecoratie

Haal het bos binnen in je interieur. Met onze decoratieve dennenappels, paddenstoelen en eikels stel je in no-time een charmant herfsttafereel samen. Richt een gezellig hoekje in de woonkamer in en geef de eettafel een echte make-over! Laat onze hertjes en egels vrolijk ronddartelen, en plaats als finishing touch nog enkele kaarsjes in herfstige theelichthouders.

herfstdecoratie interieur 2015-2016

Een sierlijk middenstuk voor de tafel

Een mooi aangeklede tafel zorgt meteen voor meer sfeer in je interieur. Gebruik onze herfstdecoratie om eenvoudig een sierlijk middenstuk samen te stellen. Zo ga je te werk:

  • Neem een schaal en bedek de bodem met enkele blaadjes.
  • Strooi vervolgens enkele dennenappels en eikels over de schaal.
  • Laat tot slot je hoofdrolspelers opdraven. De egels met hun warme herfstkleuren en de hertjes in sfeervol hout zijn de finishing touch van je middenstuk!

Vergeet ook de rest van je interieur niet. Decoreer je buffet- of tv-kast met onze verkleurde blaadjes, onze paddenstoel in herfstkleuren en de bijpassende theelichthouders. Verwerk de herfstkleuren ook in de rest van je interieur. Denk aan sierkussens in rode en oranje tinten of een lekker warme plaid in een aardetint. Leg hier en daar nog wat frisse accenten in geel en groen, en je interieur is klaar voor het komende seizoen!

interieur herfst decoratie

Zoek je nog wat leuke knutselactiviteiten voor de herfstvakantie? Ontdek dan hoe je zelf herfstdecoratie kan maken:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *