Waar is da feestje? Kleurrijke infoborden en wegwijzers maken

Geplaatst op door AVA

feest organiseren - infobordjes en wegwijzers maken Elke reden is goed om een feestje te geven! Een verjaardagsfeestje, het eindejaarsbal, een TD van de jeugdvereniging, of een mosselfestijn op de voetbalclub. Momenten genoeg om te genieten en de benen even lekker los te gooien! Help je gasten om in het feestgedruis de weg naar de bar of het toilet te vinden met kleurrijke wegwijzers en infobordjes!

Hier is da feestje!

Niets zo vervelend als op een feestje met een volle blaas op zoek te moeten gaan naar het toilet. En een echt feestbeest weet daarnaast ook hoe belangrijk het is om de kortste weg naar de bar te kennen. Stuur je gasten daarom de goede kant op met zelfgemaakte infoborden en wegwijzers.

bbq feest organiseren - wegwijzers maken

Uiteindelijk zijn het ook die kleine extraatjes die voor sfeer zorgen op je (tuin)feest of fuif. Bovendien zijn ze helemaal niet moeilijk te maken en hoef je er niet diep voor in de buidel te tasten. Zo blijft er meer feestbudget over voor cocktails en (finger)food!

Budgetvriendelijke infoborden en wegwijzers

Als het feestgedruis niet verklapt waar het feestje is, dan kan je de locatie prijsgeven met deze infoborden.

Verzamel gekleurd papier en knip de letters uit. In onze winkels vind je ook stansvormen waarmee je de letters uit het papier kan stansen. Plak de letters vervolgens op de papieren bordjes. De finishing touch breng je aan door de randen te versieren met de Decopainter Mat van Marabu. Deze markers zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Om de wegwijzers te maken, heb je dik karton nodig. Knip daaruit enkele pijlen in een originele vorm. Stel een lijstje op van belangrijke plaatsen: bar, toilet, snacks, drankbonnetjes, … en knip de nodige letters uit. Leg de uitgeknipte letters op de pijl en spuit ze in een opvallend kleurtje met de Marabu-spuitverf.

Al wat je nu nog moet doen, is een goed zichtbaar plekje uitkiezen om je infoborden en wegwijzers op te hangen. Laat dat feestje maar beginnen! De infobordjes en wegwijzers passen ook perfect op een zomerkamp of de camping. Zo heb je meteen een leuke knutselactiviteit. Bedenk samen met de kinderen welke bordjes je nodig hebt – kassa, bar, snacks, toilet, kampvuur, … – en begin met knippen en plakken!

Een gezellige aankleding maakt elk feestje compleet. Kom eens snuisteren in ons feestassortiment en stop jouw fuif in een gezellig jasje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *