Breng kleur in je interieur met zelfgemaakte papieren bloemen!

Geplaatst op door AVA

zelf-papieren-bloemen-maken-als-tafeldecoratieNa de donkere winter en vrij sombere start van de lente, wordt het binnenkort tijd voor meer (zon)licht en dus ook een frisser interieur. Er zijn echter veel verschillende manieren om een frisse wind door je interieur te laten gaan…

Zelfgemaakte papieren bloemen met verschillende kleuren is er daar één van. Daarnaast is het ook een relatief goedkope maar toch zeer leuke manier van decoreren!

Zelf papieren bloemen maken – enkele tips!

Op onze blog vind je al verschillende knutseltips om zelf papieren bloemen te maken, van bloesems tot echte boeketjes. Voor de komende lente en zomer gaan we echter de meest kleurrijke en leuke (lente)bloemen maken, voorzien van een toffe versiering.

Papieren bloemen maken kan je op verschillende manieren doen. Van meer eenvoudige bloemen gemaakt met bv crêpe papier tot het vouwen van papieren bloemen met origami. De verschillende benodigdheden hiervoor hebben we al opgelijst in andere blogartikels zoals “Lente knutselen – haal de zon & natuur terug in huis!” & “Een zelfgemaakt cadeau voor Valentijn – boeket van papieren bloemen”.

Alles om zelf papieren bloemen te maken, vind je bij AVA!

Papieren bloemen als eyecatcher en tafeldecoratie

In onderstaande fotogalerie ontdek je verschillende ideeën voor een fris en fleurig interieur. Zo zal je zien dat je met papieren bloemen heel wat kanten op kan. Zo kan je papieren bloemen maken, ze voorzien van een stengel en zo een mooi boeket vormen. Dit boeket kan je dan op verschillende manieren in je interieur plaatsen.

Op de tafel als tafeldecoratie, in leuke en vooral originele vaasjes (eierschaaltjes, lege potjes, …) maar ook in een bloemenkrans of door bloesems met een draadje op te hangen.

Misschien kan je zelf ook wel enkele leuke ideetjes bedenken om je interieur van een nieuwe look te voorzien. Startend vanuit de papieren bloemen  kan je heel wat leuke decoratie maken! Hieronder geven we je alvast wat inspiratie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *