Persoonlijk advies en diensten op maat aan de AVA-infobalie

Geplaatst op door AVA

infobalie ava - drukwerk en meerBij AVA hebben we alles in huis om het te maken, ook expertise. En dat merk je meteen als je een bezoekje brengt aan de AVA-infobalie. Laat je in alle rust en comfort informeren en bijstaan door onze experts voor je drukwerk, graveerwerk, geboortekaartjes en een heleboel leuke ideeën. Iedereen is welkom!

infobalie ava - drukwerk en meerInformatie en inspiratie voor al je drukwerk

Een mensenleven is een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten en topdagen. Denk maar aan verjaardagen, de geboorte en eventuele doop van je kinderen, huwelijken en tal van andere feestjes. Aan die topdagen gaat natuurlijk wel een grondige voorbereiding vooraf. Een belangrijk onderdeel is het drukwerk. Familie en vrienden breng je op de hoogte met een uitnodiging, bij de geboorte horen geboortekaartjes en bij een doop mag de doopsuiker niet ontbreken.

En dan hebben we het nog niet gehad over menukaarten of naamkaartjes voor je huwelijksfeest. Bij AVA ben je hiervoor aan het juiste adres. Ons aanbod van drukwerk is heel uitgebreid:

  • uitnodigingen (verjaardag, communie, huwelijk, …)
  • bedankjes
  • menukaarten
  • naamkaartjes
  • geboortekaartjes
  • doopsuiker(verpakkingen)
  • jubileumaankondigingen

Meer dan drukwerk alleen…

Onze experts achter de infobalie helpen je graag bij het kiezen van al je drukwerk. Ze luisteren naar je wensen en helpen je om je drukwerk samen te stellen aan de hand van stalen, voorbeelden en originele ideeën. Het advies van onze experts vormt de ideale inspiratiebron.

Drukwerk is trouwens lang niet het enige waarvoor je terecht kunt aan de AVA-infobalie. We helpen je ook graag bij het ontwerpen van andere gepersonaliseerde zaken. Denk daarbij aan gravures en stempels met je logo of adresgegevens. Wil je ook zo’n ’baby on board‘-sticker voor de achterruit van je wagen? Geen probleem! Ook stickers voor de auto kun je bij AVA laten maken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *