Back to school – 4 trendy collecties voor jong en oud!

Geplaatst op door AVA

terug naar school - schooljaar 2015-2016Of ze nu 3, 13 of 23 jaar oud zijn, om 10 op 10 te halen, is goed schoolmateriaal essentieel. Hoewel het vooral om de inhoud draait, wilt het oog toch ook wat. Daarom vind je bij AVA heel wat trendy schoolgerief dat zowel de leerlingen uit de kleuterschool als de studenten van de unief kunnen bekoren!

Als volwassenen grappen we wel eens dat onze kinderen een zorgeloos ‘luxeleventje’ hebben. Daarbij vergeten we natuurlijk dat naar school gaan best wel hard werken is. Leren rekenen, vreemde talen aanleren, lastige formules onder de knie krijgen, … Soms heb je nood aan een oppepper. Vrolijke kleuren, schattige dieren of hippe prints zijn daarbij de perfecte remedie tegen een dipje!

Don’t worry, be happy!

Het ‘Be Happy’-thema brengt een gezonde dosis pret naar de schoolbanken. Welk meisje begint er niet spontaan te glimlachen bij het aanschouwen van zoveel roze? Om er geen kakofonie van te maken in de schooltas of op de schoolbanken, kun je de drukke prints combineren met effen mappen, kaften en schriften.

terug naar school - schooljaar 2015-2016Beestig schoolgerief

Kinderen en dieren zijn elkaars beste vrienden. Dierenvrienden en dierenartsen in spe kunnen hun beestenboel dit jaar mee naar school nemen. Met de mappen, het kaftpapier en de pennenzak en rugtas uit deze collectie, vertrekt je zoon of dochter elke morgen in galop naar de les. Je kunt kiezen tussen de lieve puppy, de schattige kitten of het avontuurlijke paard. Uiteraard is het ook mogelijk om ze te combineren en je eigen dierentuin samen te stellen.

terug naar school - schooljaar 2015-2016Schoolgerief voor lachebekjes

Met het ‘Smiley World’-schoolgerief mag er lol getrapt worden op school. Het materiaal uit de collectie is netjes op elkaar afgestemd: van kaft tot pennenzak en van brooddoos tot vriendenboekje. Bovendien zijn er collecties op maat van jongens en meisjes. Zo kunnen broer en zus met hetzelfde materiaal naar school. Slingert het schoolgerief thuis rond? Dan kun je het moeiteloos van elkaar onderscheiden dankzij de blauwe en roze kleur. Lekker handig, toch?

terug naar school - schooljaar 2015-2016In stijl naar school

Zet je dochter haar eerste stappen in het middelbaar? Dan wil ze dat vast in stijl doen. Het wereldberoemde modemagazine Elle is het toonbeeld op vlak van stijl. We konden dan ook geen betere match vinden voor deze modieuze collectie schoolgerief. De pennenzakken en tasjes kregen hippe prints aangemeten in de typische stijl van het magazine. De saaie kaften werden dan weer gepimpt met covers van vintage tijdschriften.

Ben je nog bij de les? Hiervoor kun je bij AVA terecht:

  • pennenzakken,
  • kaften, mappen en ordners,
  • schrijfgerief (pennen, kleurpotloden, stiften, …),
  • rugtassen en (sport)tassen,
  • kaftpapier en etiketten,
  • passer,
  • (wetenschappelijk) rekenmachine,
  • geodriehoek, meetlat en gradenboog,

Onze slogan luidt niet zomaar “alles om het te maken”. Om die waar te maken, zorgen we elk schooljaar opnieuw voor een heel uitgebreid assortiment waarbij we aan alle leeftijden en diverse studierichtingen denken. Ook tijdens het schooljaar 2015-2016 kun je in de AVA-winkels terecht voor allerlei hippe collecties en een heel uitgebreid assortiment schoolmateriaal en schrijfgerief voor jong en oud!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *