Cadeaus waar meters en peters harten van smelten!

Geplaatst op door AVA

geschenk Meter-Peter_cadeaudoosjeDe mooiste geschenken zijn van onschatbare waarde. Baby’s zijn de mooiste cadeaus, niet alleen voor mama en papa maar ook voor de toekomstige meter en peter. Ook zij tellen vol ongeduld af naar dat ene moment en staan de klok rond klaar voor het nieuwe familielid. Wil je hen voor of na de geboorte verrassen met een leuk geschenk? Dan hebben wij enkele cadeautips!

Wil jij mijn peter of meter zijn?

Van zodra bekend is dat jullie in blijde verwachting zijn, barst de strijd rond het meter- en peterschap los. Iedereen wil namelijk de peter of meter van jullie kleine spruit zijn. Omdat er van elk echter maar één kan zijn, wordt er vaak voor de broer, zus, oma of opa gekozen. Maar ook heel wat beste vrienden, neven en nichten mochten al peter en meter zijn. Wie je kiest, daar kunnen we je moeilijk bij helpen. Maar we hebben wél de geschikte cadeaus in huis om het heuglijke nieuws te verkondigen.

Cadeautjesjacht!

Na de zoektocht naar de juiste peter en meter kan je nu op cadeautjesjacht vertrekken. En daarbij nemen we heel wat leuke spullen in het vizier. Daarbij heb je de keuze uit cadeautjes die je voor of na de geboorte kan afgeven. Zo heb je toffe geschenken waarmee je de toekomstige peter en meter kan verrassen en hen kan vragen of ze het peter- en meterschap aanvaarden. Geef je liever een cadeautje na de geboorte? Of beide? Ook dan zit je goed bij AVA!

cadeau meter en peter geboorte

Stop bijvoorbeeld je eerste echo in één van onze leuke fotokadertjes of de fotokaders met daarop “Tofste peter” of “Tofste meter” om zo het heuglijke nieuws op een originele en lieve manier mee te delen. Of je kan ook een klein geschenkje – zoals een suikerboon of een fopspeen – verstoppen in een cadeaudoosje met opdruk “Wil jij mijn peter/meter zijn”? Bij de geboorte kan je dan weer een gedecoreerde pen met bijhorend notitieboekje schenken aan de meter of peter. Daarin kunnen dan de geschenkideetjes voor je kleine oogappel genoteerd worden!

We helpen je graag in de zoektocht naar het perfecte meter- of petergeschenk. Kom langs in één van onze winkels en ontdek ons geschenkassortiment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *