Bedankt juf en meester! Plaats je leerkracht in de spotlight

Geplaatst op door AVA

bedankt juf afscheidscadeau

Leerkrachten zijn superhelden. Ze stimuleren, motiveren, bieden altijd een luisterend oor, een helpende hand en spelen een grote rol in het leven van je zoon of dochter. Een leuk bedankje op het einde van het jaar is dus de uitgelezen manier om je waardering te tonen voor de juf of meester.

Wat maakt een goed cadeau? Leerkrachten krijgen graag praktische geschenken waar ze een heel schooljaar van kunnen genieten. En of je nu zelf iets maakt of in de winkel op zoek gaat naar een leuk cadeau… Zolang het maar voorzien is van een persoonlijke boodschap kan het niet misgaan! Een anekdote of een uitgebreid dankwoord maakt je cadeau alleen maar specialer.

Ontdek onze knutseltip voor een zelfgemaakt cadeau voor de juf of meester.

Einde van het schooljaar in zicht?

Komt het einde van het schooljaar in zicht? Dan kan je nu alvast op zoek gaan naar een leuk geschenkje. Neem je oogappel onder de arm en bedenk samen enkele leuke dingen. Wat zijn de hobby’s van de juf of meester? Wat is zijn of haar favoriete muziekgroep of lievelingsdier? Of nog beter: wat is de mooiste herinnering die je hebt aan de juf of meester?

De antwoorden bezorgen je ongetwijfeld inspiratie voor een gepast cadeau. Koop je een cadeautje? Stop er dan een persoonlijk kaartje bij met daarop een leuke anekdote, een onvergetelijke herinnering en een dankwoordje. Bij AVA vind je een heleboel leuke én praktische geschenken waar de juf of meester een heel jaar plezier aan beleeft. Kaartjes met een leuke boodschap, pennenbakjes, A4-notitieboeken met lieve boodschappen, muismatjes met notitieblokjes, … Kortom: toffe cadeautjes om je leerkracht in de bloemetjes te zetten.

Tip: maak je eigen rapport voor je juf of meester waar je de goede punten en leuke momenten oplijst. Zo zorg je voor een superorigineel cadeau waar de juf of meester ook echt iets aan heeft!

Dag van de Leerkracht

Je hoeft heus niet tot het einde van het schooljaar te wachten om je leerkracht in de bloemetjes te zetten. De Dag van de Leerkracht wordt internationaal gevierd en vindt ieder jaar plaats op 5 oktober. Het schooljaar is dan net een maand bezig. Dat betekent dat je op zoek kan gaan naar een handig geschenk waar je leerkracht de rest van het schooljaar van kan genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *