Ontsnap aan de dagelijkse drukte met kleurboeken voor volwassenen

Geplaatst op door AVA

kleurboeken voor volwassenenLaat je smartphone links liggen, leg de tablet naast je neer en schakel de tv uit. Tijd om te onthaasten! Weg van alle bits en bytes zijn kleurboeken voor volwassenen de perfecte manier om heerlijk te ontspannen en je creatieve geest te voeden. Binnen de lijntjes kleuren heeft dan ook iets nostalgisch en dat verklaart de grote populariteit van de kleurboeken die je ook bij AVA vindt!

Kleur jezelf zen!

Facebook-meldingen, nieuwe mails en afspraken die aan de lopende band binnenkomen, sms’en en WhatsApp-berichten, meldingen van spelletjes, reclameaanbiedingen, … Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat worden we volledig opgenomen in de digitale wereld. Om onze ogen maar ook onze geest rust te gunnen, is het goed om af en toe de digitale wereld de rug toe te keren en je eigen creativiteit de vrije loop te laten. Net zoals een citytrip laat kleuren je toe om even aan alles te ontsnappen, maar dan goedkoper!

De prachtige kleurboeken voeren je terug naar je kindertijd waar je je uiterste best deed om binnen de lijntjes te kleuren. Het grote verschil is dat de moeilijkheidsgraad van de tekeningen hoger ligt. Terwijl je vroeger grote figuren inkleurde, krijg je nu vintage patronen, complexe botanische tekeningen en Disneyfiguren voorgeschoteld. Er bestaan tal van kleurboeken voor volwassenen met tekeningen die zowel met de hand als met de computer gemaakt zijn. Daarnaast bestaan er sets met losse tekeningen, zodat je jouw afgewerkte prenten kunt tentoonstellen. Tot slot kun je ook in de voetsporen van kunstenaars als Van Gogh treden. De set bevat twintig kleurkaarten met de meesterwerken van Van Gogh en tien kleurpotloden. van gogh kleurboek voor volwassenen

Tekenmateriaal voor kleine Picasso’s en grootmeesters

Zowel kleine kunstenaars als volwassen grootmeesters kunnen hun creatieve honger stillen bij AVA. Naast de kleurboeken voor volwassenen hebben we ook boeken en prenten voor kinderen. Ook ons assortiment tekenmateriaal is er één om u tegen te zeggen. Een kort overzicht van wat je in onze winkels vindt:

  • kleurpotloden
  • tekenstiften
  • wasco’s
  • olieverf
  • aquarelpapier
  • gom
  • fijne softpastels
  • penselen

Hoog tijd om te ontspannen? Of heb je gewoon nood aan een creatieve uitlaatklep? Kom dan gauw ons assortiment kleurboeken voor volwassenen en tekenmateriaal ontdekken in je dichtstbijzijnde AVA-winkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *