Waar is da feestje? Alles om de fuif van de eeuw te organiseren!

Geplaatst op door AVA

plastic bekers - zelf cocktailbar makenVerjaardagen, het einde van het schooljaar, familiefeesten of gewoon omdat het kan! Er zijn redenen genoeg om een feestje te bouwen. Muziek en drank zijn onmisbaar, maar wat heb je nog nodig om een feest te organiseren? We bezorgen je een handig overzicht!

Get the party started met het AVA feestmateriaal

De dj en de bakken bier, flessen cava of kinderchampagne zal je zelf moeten regelen. Wat het feestmateriaal betreft hebben wij bij AVA alles in huis. Een klein verjaardagsfeestje of een heus festival? We zijn op alles voorzien. Zo kan je bij AVA terecht voor handige drankjetons die je kan gebruiken als drank- of lunchbonnetjes. Serveer je ook alcohol op je fuif? Dan moet je rekening houden met de leeftijd van de feestgangers. Voorzie daarom (papieren) polsbandjes met diverse kleuren, zodat de medewerkers aan de bar meteen zien wie wel of geen drank mag krijgen.

Ooit al geprobeerd om in het volle feestgedruis je zes pintjes of cola’s van de bar tot bij je vrienden te krijgen? We weten uit ervaring dat het geen sinecure is. Om van een volle pint te kunnen genieten, zijn onze kartonnen trays een uitstekende hulpmiddel. De kartonnen houders bieden plaats voor zes bekers.

Shaken, not stirred

Cocktails zijn hot! Een heerlijke caipirinha of mojito brengt je in gedachten naar een tropisch strand en ze zijn de perfecte drankjes voor een zomers feest. Bij AVA vind je diverse accessoires om zelf een cocktailbar te maken: kunststof glazen en bekers, korte rietjes, (fruit)prikkers, enzovoort. Haal de cocktailshaker al maar boven!

plastic bekers - cocktailbar maken

Wie graag ook wat fingerfood serveert op zijn feestje kan gebruik maken van de verschillende serveerschalen en schoteltjes om zomerse hapjes op te dienen en te presenteren. Denk ook aan de ultieme fuifsnacks: hamburgers en hotdogs. Ook daarvoor vind je al het nodige materiaal in onze winkels.

fuif feest organiseren - serveerschaal hapjes fingerfood

Feestje gepland? Breng dan zeker een bezoekje aan een AVA-winkel in de buurt en ontdek ons feestassortiment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *