Iedere verhuis loopt op rolletjes met het AVA verhuismateriaal

Geplaatst op door AVA

kartonnen verhuisdozen kopenEen verhuis brengt mooie vooruitzichten met zich mee. Je begint immers op een nieuwe plek aan een nieuw avontuur… Geweldig toch! Vooraleer je avontuur kan beginnen, moet je wel eerst even op de tanden bijten. Gelukkig maken vele handen licht werk en steekt ook AVA een handje toe, zodat je verhuis op rolletjes verloopt.

Inpakken, opvullen en verhuizen!

Wanneer je jouw woning leeghaalt, maak je het best twee stapels: een met spullen die mee moeten verhuizen en een met spullen die je niet meer nodig hebt. Vervolgens moet je alles netjes inpakken zodat het de rit naar je nieuwe woning overleeft. Breekbare spullen – zoals je servies en glazen – worden verpakt in bubbelfolie en champagne- en wijnflessen krijgen een plaatsje in speciale flessendozen. Met verpakkingsmateriaal zoals opvulchips of zakvulling zijn je spullen extra beschermd tegen schokken.

kartonnen dozen en verpakkingsmateriaal verhuis

Om te vermijden dat je nog ook nog eens je hele garderobe moet strijken na het verhuizen, bestaan er speciale verhuisdozen voor kleding: je kledij ophangen, doos dichtplakken en wegwezen! Al het andere materiaal berg je op in kartonnen dozen in diverse formaten. Bij AVA kan je diverse verhuisdozen in diverse formaten kopen. Past er iets niet in de doos? Pak het dan in met bubbel- en wikkelfolie, zodat het een veilige oversteek maakt.

Doop je nieuwe nest met een housewarming party

Bij het ter water laten van een nieuw schip, wordt de boot steevast gedoopt met een champagnefles. We willen natuurlijk niemand aanzetten om een champagnefles stuk te slaan tegen de muur, maar een goed feestje mag natuurlijk niet ontbreken. Een housewarming kan je groots aanpakken met een heus feest voor al je vrienden en familie. De ervaring leert ons echter dat de wallen onder je ogen de eerste dagen na de verhuis vaak groter zijn dan de zin in een feestje.

Spaar je energie voor het uitpakken en inrichten van je nieuwe woning en organiseer een eenvoudig feestje. Nodig de mensen uit die je geholpen hebben tijdens de verhuis en enkele van je vrienden en familieleden. Voorzie enkele basic hapjes die je zonder veel moeite kan presenteren en leg enkele flessen champagne – of cava – en fruitsap koud. Laat je beste servies nog even ingepakt en kies voor eenmalig servies. Zo vermijd je meteen ook de afwas! Mis je toch nog wat gezelligheid? Dan vind je bij AVA ook bedrukte servetten en tafelpapier of lopers waarmee je iedere ruimte van wat meer sfeer voorziet.

Ontdek meteen ook onze verhuis checklist en onze praktische verhuistips en zeg stress vaarwel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *