Al het huwelijksdrukwerk voor jullie mooiste dag

Geplaatst op door AVA

trouwversiering - huwelijk organiserenHet zal je niet verbazen dat bij het organiseren van een huwelijk heel wat komt kijken. Naast de vele voorbereidingen krijg je bij een trouw ook te maken met een hele papierwinkel. De uitnodiging is immers niet het enige wat je kunt laten bedrukken. Maak er samen met AVA een mooi geheel van en stem jullie huwelijksdrukwerk af op jullie eigen stijl!

Huwelijksuitnodigingen, menukaarten en meer? Vertrouw op AVA!

huwelijksuitnodigingen-makenEens de datum vastligt, kun je save-the-datekaartjes uitsturen zodat iedereen de datum in z’n agenda noteert. Als ook de andere zaken zoals de locatie en het uur van het avondfeest vaststaan, kun je de officiële uitnodiging met de correcte gegevens versturen. Om te laten weten wat de pot schaft, zijn menukaarten onmisbaar op het avondfeest. De aanwezige gasten kun je na afloop van harte bedanken met leuke bedankjes.

De trouwuitnodigingen zijn uiteraard essentieel, maar dat is dus lang niet het enige huwelijksdrukwerk. Je trouwt (hopelijk) maar één keer dus waarom zou je het niet wat grootser aanpakken? Zo kun je ook liturgieboekjes en naamkaartjes laten drukken die perfect passen bij het ontwerp van het andere drukwerk. Of wat dacht je van een prachtig gastenboek in dezelfde kleuren als jullie huwelijksthema?

Persoonlijk advies op maat van jullie huwelijk

Er komt dus heel wat kijken bij een huwelijk, maar geen nood. Bij AVA weten we van aanpakken en helpen we je graag verder. Aan onze infobalie kun je kiezen uit verschillende stijlen, formaten en kleuren. Zo kun je de stijl van het drukwerk perfect afstemmen op het thema of de stijl van jullie huwelijk. Zodra je een originele opdruk voor de verschillende ontwerpen hebt gekozen en doorgegeven, ontvang je een proefdruk in je mailbox. Als die is goedgekeurd, starten wij met het drukken, zodat jullie tijdig alles kunnen uitsturen!

Onze selectie voorbeelden bezorgen je alvast de nodige inspiratie. Wil je de volledige collectie ontdekken? Breng dan een bezoekje aan je dichtsbijzijnde AVA-winkel.

2 Reacties op Al het huwelijksdrukwerk voor jullie mooiste dag

 1. David schrijft:

  Ik zoek trouwuitnodiging wat is de korts bijziende winkel ik ben van as en wat zijn de openings uren Gr David

  • Evelyne Paniez schrijft:

   Dag David,

   Proficiat met je trouwplannen!
   U kan terecht in onze vestigingen van Genk of Maasmechelen. Beide winkels zijn open van maandag tot zaterdag, van 9 tot 18 uur.
   Wist je dat AVA naast uitnodigingen, ook menukaarten, naamkaartjes en bedankingskaartjes in het assortiment heeft? Kom zeker eens langs in onze winkel, want de mogelijkheden zijn oneindig!

   Veel succes in de zoektocht naar een mooie uitnodiging!

   Groetjes,
   Evelyne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *