Doopsuiker à la carte! Stel je eigen geboortemand samen

Geplaatst op door AVA

zelf doopsuiker maken - presentatie suikerbonenNieuw leven op de wereld zetten… Het is en blijft één van de mooiste wonderen in ons leven! Om ervoor te zorgen dat je geboortemand minstens even wonderbaarlijk is, biedt AVA je de keuze om de mand ‘à la carte’ samen te stellen. Zo kan je de nieuwsgierigen die de pasgeborene komen bezoeken een originele en persoonlijke doopsuikertraktatie meegeven!

Doopsuiker op maat

Een geboorte is iets persoonlijks. Maar het grote geluk dat je met je partner deelt, wil je natuurlijk ook met de rest van de wereld vieren! Familieleden die op bezoek komen op de kraamafdeling, vrienden die thuis de baby komen bewonderen of je collega’s op de werkvloer: om iedereen van een gepaste traktatie te voorzien, stel je bij AVA je geboortemand volledig zelf samen – van het kleinste suikerboontje tot een heuse doopsuikerboom! Alles volledig op maat van jouw wensen.

Gepersonaliseerde suikerbonen en verpakkingen

Om een geboortemand te maken, ga je het best uit van een thema. Dit doe je op basis van een kleur, één van de leuke motieven of de lieflijke figuurtjes uit onze collectie. Zo kan je onder meer kiezen uit hippe vogeltjes en uiltjes, en schattige beertjes. Vervolgens kan je ieder thema naar wens ‘pimpen’. Een heuse doopsuikerboom? Of liever een mooi kastje waarin je alle doopsuikertjes bij elkaar zet? En wat dacht je van de leuke serveertafeltjes die je achteraf kan hergebruiken? Tot slot zijn ook onze kartonnen naamletters leuke decoratie om bij de mand te plaatsen (en achteraf in de babykamer).

Daarnaast hebben we in onze diverse doopsuikerverpakkingen zowel aan de grote als aan de kleine snoepers gedacht:

 • Transparante zakjes met naamlint en label
 • Grote glazen suikerbonenpot met deksel
 • Kleine glazen potjes met schroefdeksel en strik
 • Lage doosjes met label en strik
 • Kunststof balletjes

Alle verpakkingen zijn bovendien beschikbaar in verschillende kleuren, net als de linten die je ook met diverse motieven terugvindt in ons assortiment. Ook wat betreft de suikerbonen heb je een ruime keuze aan formaten en kleuren.

Mix en match naar hartenlust om zo een unieke geboortemand samen te stellen. Dankzij ons uitgebreide assortiment kan je voor iedere lekkerbek – jong of oud, man of vrouw – een toffe en persoonlijke traktatie samenstellen! En wie graag nog wat extra ideetjes opdoet, is altijd welkom in één van onze winkels waar onze verkopers voor je klaarstaan met een heleboel tips.

2 Reacties op Doopsuiker à la carte! Stel je eigen geboortemand samen

 1. KIM SERRE schrijft:

  beste,

  waar kunnen we aan deze labels/stickers geraken? we zouden deze graag bestellen om onze doopsuikerdoosjes te versieren.
  Bedankt.

  • Evelyne Paniez schrijft:

   Beste mevrouw,

   Alvast bedankt voor uw bericht.
   Deze stickers hebben helaas het gamma verlaten. Voor de nieuwe collecties raden wij u aan om even langs te gaan in uw AVA filiaal.

   Met vriendelijke groeten,
   Evelyne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *