Word fashion designer en maak zelf je eigen T-shirts!

Geplaatst op door AVA

Fashion-spray-zelf-eigen-t-shirt-bedrukkenGa de bekende modeontwerpers achterna en maak zelf je eigen shirts. Een trendy ontwerp, hippe kleuren en een leuke slogan maken van een saai shirt plots een fashion statement! T-shirts pimpen is een leuke activiteit met een hoog fungehalte. Perfect voor jeugdbewegingen, op kamp of met de vrienden van de sportclub!

Van saai wit naar kleurige graffiti-look

Wat je zelf doet, doe je meestal beter. Met de Marabu Fashion Spray maak je thuis of in de klas je eigen designershirts voor slechts een fractie van de prijs! Alles wat retro is, is hip. En je herinnert je ongetwijfeld nog wel de T-shirts met graffiti-look uit de jaren 90. In de lente van 2015 brengen we die look helemaal terug!

Benodigdheden & werkwijze

Al wat je nodig hebt om de volgende Calvin Klein of Jean-Paul Gaultier te worden is een wit shirt, een oude emmer, een plastic zeil en de Marabu Fashion Spray in verschillende kleuren.

Stap 1

Zoek een plaatsje uit waar je aan de slag kan met de Fashion Spray. Bedek de vloer of grond eerst met een zeil.Fashion spray - zelf je eigen t-shirts bedrukken - stap-2

Stap 2

Plaats daarop vervolgens een emmer ondersteboven en trek je shirt erover. Drapeer het T-shirt wat in plooien zodat je een mooi lijneneffect krijgt.

Stap 3

Begin met de lichtste kleur en spuit deze rondom rond op het T-shirt. Spuit op dezelfde manier de andere kleuren, van licht naar donker.

Fashion-spray - Zelf t-shirts maken stap-2

Stap 4

Laat de verf drogen en haal het T-shirt dan pas van de emmer. Volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking om de kleuren te fixeren.

T-shirts bedrukken in 3 eenvoudige stappen

Ook in sportclubs, bedrijven en verenigingen zijn bedrukte T-shirts een must. Je plaatst er je bedrijf of vereniging mee in de kijker en je creëert een sterker samenhorigheidsgevoel. Met de Marabu Fashion Spray bedruk je voor een appel en een ei je eigen shirts.

zelf t-shirts maken en bedrukken

Maak een stencil van je logo en gebruik Fashion Spray in de kleuren van je huisstijl. Zorg dat jullie T-shirts er echt uitspringen en ga meteen ook voor een origineel ontwerp –een geometrisch lijnenspel bijvoorbeeld. En ook een catchy slogan mag niet ontbreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *