Je volledige huwelijksdag tot in de puntjes versierd!

Geplaatst op door AVA

trouwversiering - decoratie huwelijk 01Je trouwdag is een onvergetelijke dag die je voor altijd bijblijft. Maar die heuglijke dag komt natuurlijk niet zomaar tot stand. Van bij het huwelijksaanzoek tot aan de huwelijksreis: bij een huwelijk komt heel wat werk en voorbereiding kijken. AVA schiet dan ook graag te hulp bij het versieren van je huwelijk!

Als bruid wil je stralen. En terecht, want dit is jouw dag! Maar denk ook aan de versiering, zodat ook de feestzaal en de receptie feestelijk opgesmukt zijn.

De puntjes op de i

Elk huwelijk heeft een bepaald stramien. In de voormiddag is er het officiële moment in de kerk en/of het gemeentehuis. In de namiddag is er dan een kleine receptie voor het huwelijkskoppel, de familie en goeie vrienden. ’s Avonds barst dan het huwelijksfeest los – al dan niet voorafgegaan door een diner.

Om ook de receptie feestelijk aan te kleden, hebben we enkele must-haves opgesomd. De perfecte sfeermakers zeg maar. Beginnen doen we met het thema. Wit is dé huwelijkskleur en kan aangevuld worden met zilver en goud. Op die manier krijg je een stijlvol geheel. Verspreid enkele witte ballonnen, bedrukt met sierlijke bloemen in het zilver, doorheen de kamer en strooi hier en daar met gouden bloemblaadjes of confetti.

Wie graag al een stukje gebak of taart serveert tijdens de receptie, kan die versieren met enkele leuke figuurtjes. De taart of het gebak zelf kun je op een elegante houder presenteren. Het oog wil ook wat. Kies voor de hapjes één van onze decoratieve schalen of stolpen. Of wat dacht je van onze tapasschaaltjes?

Kaarsen zijn de ideale sfeermakers om een intieme sfeer te creëren tijdens het avondfeest. Laat het thema terugkomen en kies voor gouden of zilveren kaarsen, en plaats hier en daar wat theelichtjes in hartjesvorm.

Met elegante tafelbekleding, goedgekozen decoratie en feestelijke guirlandes zorg je ten slotte voor de finishing touch!

Alle producten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden om een jubileum te organiseren. Naast het huwelijksassortiment kan je in onze winkels terecht voor een assortiment dat specifiek gewijd is aan het jubileum.

Decoratie en huwelijkstrends 2015

Zoals elk jaar zijn er ook in 2015 weer enkele leuke trends die we je niet willen onthouden en waar je handig op kunt inspelen met de trouwversiering van AVA.

huwelijk versiering trends 2015In 2015 is gedurfd kleurengebruik hip. Gekleurde pompons en ballonnen, de tafelbekleding en decoratie en ja, zelfs het servies mag een vrolijk tintje krijgen! Dat biedt meteen inspiratie voor enkele leuke, kleurrijke gerechten!

Daarnaast zijn natuurlijke elementen ‘hot’. Haal de natuur naar binnen en creëer vrolijke en levendige versiering.

Ook bloemen zijn een must-have voor je huwelijksversiering. Wees origineel en maak een bloemenkroon voor je bruidsmeisjes, bloemenslingers voor de huwelijksfoto’s en de feestzaal en versier de stoelen in de kerk met schattige boeketjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *